ΕΠΙΚΟ χαστούκι της ΑΕΚ στη γερμανική Βόλφσμπουργκ! Με γκολ στο 94′ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League (video)

Must Read

Στο τέλος δεν κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί! Η ΑΕΚ έκανε μυθική ανατροπή στο ΟΑΚΑ και παρότι μέχρι το 64′ έχανε με 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει (με γκολάρα του Σιμόες στο 64′), αλλά και να πάρει και τη νικη-πρόκριση (2-1) στους ομίλους του Europa League, χάρη σε γκολ του Ανσαριφάρντ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Ιρανός επιθετικός είχε μπει μόλις στο 87′ σαν αλλαγή και εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική πάσα του Λιβάγια, έστειλε, με ωραία ενέργεια, τη μπάλα στα δίχτυα, τους Γερμανούς αδιάβαστους και τον πάγκο της ΑΕΚ στα ουράνια!

https://youtu.be/FZd1tF3STJM

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μεχμέντι είχε δώσει το προβάδισμα στους Γερμανούς, ενώ στο 20′ ο Μάνταλος είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι για την ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στους ομίλους του Europa League μετά από δύο χρόνια. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν το μεσημέρι της Παρασκευής (02/10, 14:00) στην κληρωτίδα στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος (62′ Λιβάγια), Γκαρσία (81′ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (87′ Ανσαριφάρντ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Ρουσιγιόν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Πάουλο Οτάβιο, Σλάγκερ (60′ Γκέρχαρντ), Άρνολντ, Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο (79′ Μπιάλεκ), Βέργκχορστ.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This