Ολυμπιακοί Αγώνες: «Φτερωτά» κουπιά στον τελικό της δικώπου – Δύο νίκες μακριά από το χάλκινο η τζουντόκα Τελτσίδου (video)

Girl Power! Μπράβο κορίτσια!

Must Read

«On fire» ήταν οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, οι οποίες με μια καταπληκτική εμφάνιση στην 1η ημιτελική σειρά  της δικώπου στην κωπηλασία, προκρίθηκαν στον τελικό κάνοντας ένα απίστευτο φίνις για να περάσουν από τέταρτες… πρώτες στα τελευταία μέτρα!

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έκαναν μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με 6:48.70, το οποίο όμως κατέρριψαν λίγα λεπτά αργότερα οι πρώτες της δεύτερης ημιτελικής σειράς Γκρέις Πρέντεργγκαστ και Κέρι Γκόουλερ από τη Νέα Ζηλανδια, με 6:47.41.

«Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε! Όσο βλέπαμε ότι πλησιάζουμε τις βάρκες που προπορεύονταν, τόσο βγάζαμε ενέργεια» δήλωσαν ασθμαίνοντας ακόμη από την προσπάθεια οι Μαρίδα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα αγωνιστούν στον τελικό της δικώπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/7) στις 3:30 ώρα Ελλάδας, με στόχο το βάθρο, το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ιστορία της ελληνικής γυναικείας κωπηλασίας, μετά από αυτό των Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών το 2012 στο Λονδίνο.

Δείτε τον απίστευτο τερματισμό του ελληνικού πληρώματος:

Στα ρεπεσάζ για το χάλκινο η Τελτσίδου

Η Ελισάβετ Τελτσίδου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίδας Μαντίνα Ταϊμάζοβα και έχασε με ιπόν στα προημιτελικά των -70κ. του Ολυμπιακού τουρνουά τζούντο. Η Ελληνίδα αθλήτρια πλέον θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Για να φτάσει έως το βάθρο θα πρέπει να σημειώσει δύο νίκες.

Η Τελτσίδου θα αντιμετωπίσει στα ρεπεσάζ την Τζιοβάνα Σκοκιμάρο. Η Γερμανίδα αθλήτρια έχει μέχρι στιγμής μεγαλύτερη διάκριση ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2017.

Μάχονται Κοκκαλάνης και Δίβαρη

Στην 13η θέση της γενικής κατάταξης παρέμεινε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετά την ολοκλήρωση και της 9ης κατά σειρά ιστιοδρομίας των RS:X ανδρών στην Ενοσίμα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει 91 βαθμούς ποινής, κατετάγη 18ος, 19ος και 6ος στις σημερινές ιστιοδρομίες και όπως έχει δικαίωμα, αφαιρεί τη χειρότερη.

Η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε άλλη μία θέση στη γενική κατάταξη μετά την ολοκλήρωση των τριών ιστιοδρομιών της 3ης ημέρας στην κατηγορία σκαφών RS:X γυναικών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρίσκεται πλέον στην 20η θέση με 130 βαθμούς ποινής (όσους έχει και η Ρωσίδα Άνα Κχβορίκοβα), με την ολοκλήρωση των τριών ιστιοδρομιών της Τετάρτης (28/7). Συγκεκριμένα, στην 7η ιστιοδρομία, η Δίβαρη κατετάγη 23, στην 8η ήταν 15η και στην 9η ήταν 18η, αφαιρώντας στην πορεία την 7η ιστιοδρομία που ήταν η χειρότερή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This