Ολυμπιακοί Αγώνες: Θερμή υποδοχή σε Πετρούνια και Καραλή

Συγκίνηση και χαρά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Must Read

Θεαματική ήταν η υποδοχή για τον Λευτέρη Πετρούνια και τον Εμμανουήλ Καραλή, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα το μεσημέρι έπειτα από τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκ μέρους της Πολιτείας τους υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο «βασιλιάς των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πραγματοποιώντας αξιοθαύμαστες εμφανίσεις, ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στην 4η θέση στο Άλμα επί κοντώ.

Πετρούνιας: «Όλα κρίνονται σε μια λεπτομέρεια»

Καραλής: «Στεναχωρήθηκα που έβλεπα τι είχε γίνει με τις φωτιές»

Ο Εμμανουήλ Καραλής, με τη σειρά του, δήλωσε ότι η αγάπη του για το άθλημα τον πήγε εκεί που έφτασε. Αναφορικά με τις φωτιές δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα που έβλεπα από το παράθυρο τι είχε γίνει με τις φωτιές».

Ο Καραλής μίλησε και για τα θύματα μπούλινγκ και ρατσισμού, έχοντας υπάρξει κι ο ίδιος τέτοιο: «Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να μιλήσουν. Είναι πολύ δύσκολο. Ήταν και για μένα πολύ δύσκολο. Μιλήστε στους γονείς, στους φίλους, στους καθηγητές. Λύσεις υπάρχουν, απλά το πρώτο βήμα είναι να καταφέρεις να πεις τι γίνεται, τι συμβαίνει και από εκεί και πέρα όλα είναι πιο εύκολα».

Αποθέωση για Τεντόγλου

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε ο Μίλτος Τεντόγλου έπειτα από την νίκη του στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θερμή ήταν η υποδοχή του κόσμου.

Στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του μήκους ήταν ακόμη η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Γιατρουδακης, το μέλος της ΕΠΑΣ, Λούλα Καρατζά, μέλη του συλλόγου του, ΓΣ Κηφισιάς, ανάμεσα σε αυτούς ο πρόεδρος του Γιάννης Σιώμος.

Άφιξη και ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This