ΠΑΟΚ: «Κάτι ξέραμε για τη NOVA»!

Must Read

Η είδηση ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά της συνδρομητικής NOVA, εξηγεί τη στάση του καναλιού απέναντι στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, στον οποίο σε λίγο θα έκαναν πρόταση μικρότερη από του… Λεβαδειακού, που έπεσε!

Ήταν φανερό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του ΠΑΟΚ με τη NOVA, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και οι επιτελείς του Δικεφάλου όταν άκουσαν πρόταση με 4,5 εκατομμύρια ευρώ, λιγότερα από Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΑΕΚ, όπως γίνεται αντιληπτό δεν συμφώνησαν και ποτέ δεν επέστρεψαν στις συζητήσεις.

Τώρα πλέον, που έχει αποκαλυφθεί ότι ο Μαρινάκης μπαίνει με πρόταση για εξαγορά του συνδρομητικού, στον ΠΑΟΚ λένε «Κάτι ξέραμε για τη NOVA και δεν συνεχίσαμε τις συζητήσεις, δικαιωθήκαμε…», ενώ όπως γίνεται αντιληπτό, εάν ο ΠΑΟΚ συμφωνούσε με τη NOVA και τώρα την αγόραζε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, το πρόβλημα θα ήταν τεράστιο.

Το ερώτημα που υπάρχει πλέον και θα εξωτερικευθεί εάν και εφόσον καταλήξει το συνδρομητικό κανάλι στα χέρια του προέδρου του Ολυμπιακού, είναι τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, με τους σκηνοθέτες που δίνουν «μακρινά πλάνα» όπως εκείνος στον αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, που έδειξε στον διαιτητή Κουμπαράκη την κίνηση στο… ΣΕΦ και όχι στο «γκρέμισμα» του Μπαράλες στο «Γ. Καραϊσκάκης» (για το οποίο η NOVA δεν ευθυνόταν)!

Τίθεται τεράστιο θέμα αξιοπιστίας του πρωταθλήματος εάν ο πρόεδρος μιας ομάδας έχει δικό του κανάλι που μεταδίδει πάνω από ένα παιχνίδι και ελέγχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα κάποιων ομάδων, άρα μπορεί να τους κρατάει στο χέρι, να μην τους πληρώνει ή να τους πληρώνει ανάλογα με τις διαθέσεις του και εάν είναι «καλά παιδιά» π.χ. με τον Ολυμπιακό…

Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο σκηνοθέτης της NOVA δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ριπλέι του VAR, o οποίος είναι και μοντέρ και σκηνοθέτης εκείνη τη στιγμή και είναι αποκλειστικά δική του δουλειά να δώσει το σωστό ριπλέι στο διαιτητή.

Η παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού είναι αναγκαία, λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό το σίριαλ αναμένεται να έχει πολλά περισσότερα «επεισόδια», ακόμη και από το «Τόλμη και γοητεία»!

Η ανακοίνωση της NOVA

Το επίμαχο άρθρο που δημοσιεύτηκε και στην επίσημη σελίδα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρει μεταξύ άλλων:

… «Την ίδια στιγμή η Nova έχει συμφωνία με τις τρεις δημοφιλέστερες ομάδες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, καθώς και με ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Πανιώνιο.

-Όσον αφορά τους ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την τηλεοπτική τους «στέγη» για την επόμενη σεζόν, αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική τους απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση.

Αυτό βέβαια είναι δικαίωμα τους, καθώς μιλάμε για Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες οι οποίες μπορούν να παίρνουν τα ρίσκα τους και να αναμένουν τις κατάλληλες αποδόσεις για αυτές τις αποφάσεις.

Σίγουρα όμως, δεν μπορούμε να συζητάμε για αναβολή έναρξης ολόκληρου πρωταθλήματος λόγω επιχειρηματικού ρίσκου που αναλαμβάνουν συγκεκριμένες εταιρείες»…

Οι εκφράσεις της NOVA περί των «τριών δημοφιλέστερων ομάδων», η «επιχειρηματική απόφαση» και το «ρίσκο από τα παράλογα ποσά που έταζε η προηγούμενη κυβέρνηση» έστειλαν… στα κάγκελα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τα social media ξαφνικά πήραν φωτιά με μαζικές αναφορές για εμπάργκο και σφοδρές αντιδράσεις εναντίον της NOVA.

Όπως φαίνεται θα είναι ένα ακόμα επεισόδιο στο καλοκαιρινό σίριαλ, που περιλαμβάνει διαρκείς αναταράξεις και απρόβλεπτη συνέχεια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This