Έτοιμος για τον σημερινό αγώνα με την Τότεναμ ο Ολυμπιακός

Must Read

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από απουσία μιας περιόδου και θέλει, εναντίον της Τότεναμ στο «καμίνι» του κατάμεστου «Γ. Καραϊσκάκης», να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα την τρέχουσα σεζόν στην Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι, που συμμετέχουν για 19η φορά στη διοργάνωση, ξέρουν τον δρόμο, καθώς τρεις φορές στο παρελθόν στον ίδιο θεσμό υποδέχτηκαν και κέρδισαν τις φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ της προηγούμενης περιόδου: 6-2 τη Λεβερκούζεν (2003), 1-0 τη Μονακό (2004) και 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης (2014).

Οι Πειραιώτες, που έχουν κερδίσει τα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους κόντρα σε αγγλικές ομάδες, θα τεθούν αντιμέτωποι με την Τότεναμ μετά από 47 χρόνια. Ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει τη νίκη 1-0 εις βάρος των Spurs, με το γκολ του Ρομέν Αργυρούδη, στις 8 Νοεμβρίου 1972, στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου του Κυπέλλου UEFA.

Ο Πέντρο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ένα γρήγορο γκολ, προσοχή στις στατικές φάσεις, καλή αμυντική λειτουργία, το μηδέν στην άμυνα και να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί με στόχο τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος εντός έδρας στην Ευρώπη επί θητείας του Πορτογάλου προπονητή, έχοντας 7 νίκες και 2 ισοπαλίες και τέρματα 27-5.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ο ερυθρόλευκος κόουτς αναμένεται να παρατάξει τους Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά και Γκερέρο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σισέ, Καμαρά και Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Παπαδόπουλος και Αλέν.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προτίθενται να κάνει αλλαγές, ενώ δεν υπολογίζει τους Λο Σέλσο, Φόιθ, Ράιαν Σεσενιό, Οριέ και Ρόουζ.

Ο Αργεντινός τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Γιορίς, Γουότερ-Πίτερς δεξιά στην άμυνα, αριστερά τον Ντέιβις, στόπερ τους Βερτόνγκεν, Σάντσες, κεντρικούς χαφ τους Ντομπελέ, Γουίνκς, μπροστά τους Έρικσον, Λαμέλα, Σον και στην κορυφή της επίθεσης τον Κέιν. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Ντέλε Άλι, Λούκας Μόουρα και Αλντερβάιρελντ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ιταλός, Τζιανλούκα Ρόκι, ο οποίος «σφύριξε» τον περασμένο Μάιο τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, Τσέλσι – Άρσεναλ 4-1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This