Το… όσκαρ ατυχίας του Δημήτρη Λημνιού, οι έξι μήνες εκτός δράσης και η πρώτη ανάρτηση

Must Read

Κάπως αλλιώς φανταζόταν την επιστροφή στη γενέθλια πόλη, τον Βόλο ο Δημήτρης Λημνιός. Στον αγώνα της Πέμπτης με την Κύπρο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πέτυχε ένα έξοχο γκολ, το τρίτο της εθνικής, αλλά σε μια ανύποπτη φάση, στις καθυστερήσεις του αγώνα, γύρισε το γόνατό του. Αποτέλεσμα; Ρήξη χιαστού στο δεξί πόδι, υποχρεωτική εγχείρηση και αποχή από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες τουλάχιστον για έξι μήνες!

Αυτό το «ζεστό – κρύο» είναι συνυφασμένο με την ίδια τη ζωή του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Στις 27 του περασμένου μήνα είχε γενέθλια. Είχε αφήσει πίσω του μια γεμάτη χρονιά με την Ολλανδική Τβέντε με 8 γκολ σε 32 αγώνες στο πρωτάθλημα. Στόχος του να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει από το 2000, την Κολωνία και να διακριθεί στην Μπουντεσλίγκα.

Η χαρά για τις καλές εμφανίσεις συνεχίστηκε και στα τρία ματς της Εθνικής Ελλάδας στη Λίγκα των Εθνών. Ήταν από τους καλύτερους και η παρουσία του συνοδεύτηκε από γκολ στο ματς της Πέμπτης στην πόλη που γεννήθηκε.

Οι συμπαίκτες του Λημνιού στην Εθνική παρακολουθούν στο μόνιτορ τη στιγμή του τραυματισμού του φίλου και συναθλητή τους…

Στην εξέδρα ήταν όλοι οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του, οι φίλοι του από το ποδόσφαιρο, την πρώτη του ομάδα, τη Νίκη Βόλου στην οποία είχε διαπρέψει και ο πατέρας του Στέλιος, οι γείτονες του. Όλοι ήταν χαρούμενοι, αλλά η χαρά τους κόπηκε μαχαίρι τη στιγμή του τραυματισμού του.

Η αντίδραση του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογιέτ

Ο ίδιος ο Δημήτρης σε ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους για το ενδιαφέρον και τους ζήτησε να βοηθήσουν την Εθνική στον αγώνα με το Κόσοβο.

Ο Λημνιός στα 16 του χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο. Εκεί έκανε… όνομα και στις 16 Οκτωβρίου 2014 έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το καλοκαίρι του 2017 κι ενώ ήταν 18 χρόνων τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ όπου σε τρία χρόνια είχε 76 παρουσίες στο πρωτάθλημα με 5 γκολ. Η Κολωνία τον απέκτησε το 2020 και έδωσε 3,3 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ ο Δικέφαλος διατήρησε ένα ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Ο Λημνιός υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Η πρώτη χρονιά ήταν αναγνωριστική με 12 παρουσίες στην Μπουντεσλίγκα. Πέρσι το καλοκαίρι αποφασίστηκε να πάρει αγώνες σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπως το Ολλανδικό όπου εντυπωσίασε. Φέτος ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα του. Αντ΄ αυτού θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για έξι μήνες. Όσοι τον ξέρουν είναι βέβαιοι ότι θα γυρίσει πιο δυνατός. Είναι από τους χαρακτήρες που οι δυσκολίες τους κάνουν καλύτερους…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This