Το νέο… θαύμα του Λευτέρη Αυγενάκη!

Must Read

Θα μείνει στην ιστορία ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Επί των ημερών του πτώχευσε η ομοσπονδία βόλεϊ, η τρίτη μεγαλύτερη στη χώρα και τώρα οι ομάδες μπάσκετ… κατεβάζουν ρολά. Όμως απτόητος συνεχίζει το έργο του που είναι να στέλνει στην εκλογική του περιφέρεια όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και να μοιράζει χρήματα και θέσεις σε ημετέρους.

Αντίθετα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις στοιχειώδης υποχρεώσεις του, όπως τα χρήματα από το στοίχημα που περιμένουν οι ομάδες μπάσκετ για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν. Αυτά τα χρήματα τα έχει εισπράξει το κράτος μέσω της φορολογίας των στοιχηματικών εταιρειών κι ένα ποσοστό, είχε δεσμευτεί ο κ. Αυγενάκης να το διαθέσει στις ομάδες.

Δηλαδή το κράτος έχει προεισπράξει τα χρήματα, αλλά δεν τα αποδίδει στους δικαιούχους!

Ήδη στη συνεδρίαση της Τρίτης (2/8) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μπάσκετ (ΕΣΑΚΕ) αναμένεται να αποφασίσει την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε αντίθεση με το μπάσκετ, η Σούπερ Λίγκα έχει εισπράξει κανονικά τα χρήματα. Προφανώς ο κ. Αυγενάκης δεν ήθελε να διαταράξει τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προφανώς ο υπουργός κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλωστε πριν λίγες μέρες πέρασε εσπευσμένα στη Βουλή διάταξη με την οποία μειώνεται το ποσοστό της ΕΠΟ από τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων. Ρόλο σε αυτό δεν έπαιξε μόνο η καλή σχέση με τον κ. Μαρινάκη, αλλά και η… ψυχρή (έως ανάποδη) με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκο!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This