Eurobasket: Οι Ιταλοί ζητούν να «κατέβει» ανάρτηση με επικό κάρφωμα του Γιάννη… μες στα μούτρα τους!

Τουλάχιστον δεν έχασαν το χιούμορ τους...

Must Read

Ο επίσημος λογαριασμός του Eurobasket 2022 στο Twitter ανέβασε βίντεο με ένα αδιανόητο κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο καλάθι των Ιταλών και οι διοργανωτές… παρακαλούν να κατέβει!

Ο εν λόγω λογαριασμός, που ανεβάζει τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων του τουρνουά, μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα της Εθνικής μας με την -εκ των διοργανωτών- Ιταλία, ανέβασε βίντεο με ένα από τα εντυπωσιακά καρφώματα του «Greek Freak» μπροστά στον Νικολό Μέλι, όπου το βλέπουμε ξανά και ξανά από κάθε δυνατή οπτική γωνία.

Η Εθνική Ιταλίας, ωστόσο, δεν δίστασε να… αυτοτρολαριστεί, σχολιάζοντας στο εν λόγω βίντεο μέσω του επίσημου λογαριασμού της Σκουάντρα Ατζούρα, ζητώντας να κατέβει. «Σας παρακαλώ, κατεβάστε το», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί, με εμφανή δόση χιούμορ.

  • Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο των Ιταλών:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This