O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του!

Must Read

Δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος το ματς της 9ης αγωνιστικής, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (το αντίθετο, μάλιστα), ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανεβασμένος, άρα και το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, παίζοντας στην έδρα του με ώρα έναρξης 20.00 και τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά από το PAOK TV.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, λοιπόν, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να θέλει να διατηρήσει το αήττητο επί 45 παιχνίδια και να συνεχίσει με νίκες, έχοντας καλύψει τις απώλειες λόγω τραυματισμών, όπως του Βαρέλα (με Ίνγκασον), αλλά και του Μαουρίσιο (με Μίσιτς).

Στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα έχει τεθεί εδώ και δύο αγώνες ο Βιεϊρίνια, ο οποίος όμως δεν αγωνίζεται πλέον ως μπακ, αλλά ως εξτρέμ, όπως ξεκίνησε την καριέρα του, γιατί στη θέση του αριστερού μπακ συνεχίζει να κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μαζί με τον Λημνιό, μάλιστα, είναι οι καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, και, όπως όλα δείχνουν, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο κόουτς Φερέιρα θα παρατάξει τους Ζίφκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλη, Ινγκασον, Κρέσπο, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιό, Στοχ, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι.

Αυτή θα είναι, φυσιολογικά, η «ενδεκάδα νίκης», εκτός κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα την τελευταία στιγμή, κάτι που όμως θα καλυφθεί σίγουρα, με δεδομένο το πλούσιο ρόστερ με τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που διαθέτει φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Σλάβκο Βίνσιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This