Χάλασε τη φιέστα των Γεωργιάδη – Μπακογιάννη ο Γιάννης Αλαφούζος

Must Read

Η ΝΔ έστησε ολόκληρο σόου στο Βοτανικό για την έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναΐκού. Τηλεοπτική υπερπαραγωγή με εναέριες λήψεις και τα σχετικά, υπουργοί (Γεραπετρίτης, Σκυλακάκης, Γεωργιάδης, Παπαθανάσης), ο Ολυμπιακών φρονημάτων Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χαμογελαστός και υπερήφανος που προχωρά το έργο της Διπλής Ανάπλασης, μια μπουλτόζα να γκρεμίζει ένα κτίριο, εικόνες που θύμιζαν ανάλογες από το… μεγαλόπνοο έργο στο Ελληνικό.

Το… ωραίο (προεκλογικό) κλίμα χάλασε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος που ενώ τηλεοπτικά μέσω ΣΚΑΙ στηρίζει την κυβέρνηση, αθλητικά βρίσκεται απέναντί της προφανώς (και) λόγω της παρουσίας του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύχρρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», είπε αρχικά για να στραφεί αμέσως μετά και στις δικές του προσπάθειες… πετώντας την μπάλα στο δικό του έργο: «Φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές».

Αμέσως μετά πέρασε στην ουσία:

«Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει».

Προσπάθησε ο ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης να τον επαναφέρει στο εορταστικό κλίμα ρωτώντας τον εάν το νέο γήπεδο αλλάξει την ατμόσφαιρα, αλλά η απάντηση ήταν.. μαχαιριά.

«Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This