Σοκ με τον αστέρα του μπάσκετ Κρις Σίνγκλετον: Στο νοσοκομείο με περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής!

Νοσηλεύεται ο Αμερικανός άσος της Αναντολού Εφές – Κίνδυνος για την καριέρα του

Must Read

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στην Αναντολού Εφές, από την είδηση ότι ο Αμερικανός άσος του μπάσκετ Κρις Σίνγκλετον νοσηλεύεται με πρόβλημα στην καρδιά.

Ο 33χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, εισήχθη σε νοσοκομείο της Τουρκίας χθες, μετά από έντονους πόνους στο στήθος. Κύκλοι της ομάδας του διέψευσαν ότι υπέστη έμφραγμα και ανέφεραν επισήμως ότι  έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής!

  • Η νεότερη ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας:

«Ως αποτέλεσμα της προηγμένης ακτινολογικής αξιολόγησης και των καρδιακών εξετάσεων που έγιναν στον Chris Singleton, οι γιατροί εντόπισαν περικαρδίτιδα και αμφοτερόπλευρη υπεζωκοτική συλλογή στον παίκτη μας. Στις εξετάσεις παρατηρήθηκε ανεύρυσμα στο επίπεδο της φλεβικής βαλβίδας της αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε ανατομή. Η εξέταση και η νοσηλεία του παίκτη μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο. Ο παίκτης μας θα περάσει τη σημερινή ημέρα στο νοσοκομείο, η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά αύριο».

Μετά την ανακοίνωση της Εφές, το Fanatik.com.tr έψαξε τις λεπτομέρειες της πάθησης. Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα, σε ότι αφορά το σημείο που προσδιορίζεται ως περικαρδίτιδα στη δήλωση που έγινε για την ασθένεια του Σίνγκλετον, ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του χωρίς κανένα πρόβλημα μετά τη θεραπεία του.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η πραγματικά τρομακτική πλευρά της ανακοίνωσης, ήταν η «αμφοτερόπλευρη υπεζωκοτική συλλογή». Σύμφωνα με την Fanatik, πρόκειται για το ανεύρυσμα που παρατηρήθηκε στο επίπεδο της φλεβικής βαλβίδας της αορτής υπό την επίδραση της νόσου, που είναι γνωστή ως συλλογή υγρού.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, έγινε σαφές –κατά την Fanatik- ότι η καριέρα του έμπειρου μπασκετμπολίστα θα μπορούσε να κινδυνεύσει και θα ήταν δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει στα παρκέ μετά τη θεραπεία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This