Βλέπει τελικό το μεσημέρι στη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Τα χρήματα που έχει κερδίσει κι αυτά που διεκδικεί

Must Read

Ώρα τελικού για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Ρώμη. Στις 15.30 αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τον φίλο του Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ για μια θέση στον αυριανό τελικό. Πέρσι σε αυτόν είχε προκριθεί ο Στέφανος, αλλά έχασε 2-0 σετ από τον Τζόκοβιτς. Φέτος ονειρεύεται ανάλογη πορεία. Στους τέσσερις αγώνες που έδωσε στη Ρώμη δεν έχει χάσει σετ, δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα κι ελπίζει σε νίκη που θα τον κρατήσει στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάξης, ενώ παράλληλα θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει το έπαθλο του 1.105.265 ευρώ που έχει αθλοθετηθεί για τον νικητή.

Σε περίπτωση πρόκρισής του και ήττας στον τελικό θα περιοριστεί σε 580.00 ευρώ. Το ποσό ειναι σημαντικά αυξημένο σε σχέση με τα 456.720 ευρώ που εισέπραξε πέρσι.

Πάντως ήδη έχει εξασφαλίσει 308.790 ευρώ από την είσοδό του στα ημιτελικά, ενώ παράλληλα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε φόρμα με στόχο τη διάκριση στο επερχόμενο «Ρολάν Γκαρός».

Ο Μεντβέντεφ, Νο. 3 στην παγκόσμια κατάταξη έχει την παράδοση με το μέρος του. Σε 11 αναμετρήσεις με τον Στέφανο έχει 7 νίκες και 4 ήττες. Οι δύο αθλητές όμως είναι ισόπαλοι στις χωμάτινες επιφάνειες. Έχουν από μία νίκη. Ο Ρώσος είχε κερδίσει 2-1 στο Μονακό το 2019 και ο Στέφανος στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός το 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This