«Ο Έλληνας της χρονιάς … Respect!» – Το Twitter αποθεώνει τον προπονητή της Εθνικής πόλο, Θοδωρή Βλάχο

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους παίκτες του για μια λανθασμένη επιλογή του την ώρα του αγώνα - «Είμαστε βέβαιοι πως είναι Έλληνας;»

Must Read

Η απόφασή του να πάρει τάιμ άουτ στα 37 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο, με το σκορ ανάμεσα σε Ελλάδα και Ουγγαρία να είναι στο 10-10 και ενώ η Εθνική μας ομάδα είχε τη μπάλα κι έβγαινε στην αντεπίθεση, πιθανόν να στοίχισε από την ελληνική υδατοσφαίριση ένα χρυσό μετάλλιο.



Το ματς στη συνέχεια πήγε στα πέναλτι όπου η Ελλάδα ηττήθηκε και κατέκτησε έτσι το ασημένιο μετάλλιο στην πρώτη συμμετοχή της σε παγκόσμιο τελικό.

Παρόλα αυτά, η συγκλονιστική στιγμή που ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος ζητά συγγνώμη γι’ αυτό το τάιμ άουτ, αξίζει όλο το χρυσάφι όλων των διοργανώσεων.

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά, έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου σε μια φάση η οποία θα έκρινε τον τελικό. Ήμασταν 2-1 μπροστά για να βάλουμε γκολ. Η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και από όλο τον κόσμο», είπε στην ΕΡΤ εμφανώς φορτισμένος και μιλώντας με δυσκολία.



  • Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή και να υποκλίνονται:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This