Βίντα και Στάνκοβιτς κράτησαν πρώτη στον όμιλο την ΑΕΚ στο 1-1 με τον Άγιαξ

Must Read

Το «χρυσό» γκολ του Βίντα και τα «χρυσά» χέρια του Στάνκοβιτς κράτησαν όρθια την ΑΕΚ στον Opap Arena απέναντι στον Άγιαξ (1-1).

Ο Βίντα στο 74′ κράτησε την ομάδα του όχι μόνο στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά και πρώτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς. Το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ήταν εντυπωσιακό.

 

Για την Ένωση το ματς δεν ξεκίνησε καλά. Ο Άγιαξ με την πλάτη στον τοίχο μετά τις άσχημες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα τα έπαιξε όλα για όλα απέναντι σε μια ΑΕΚ που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από απουσίες με τελευταία αυτή του Τσούμπερ.

Μπορεί ο Άγιαξ να προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Μπέρχβαϊν που κέρδισε από τον Πινέδα στο 30΄, αλλά ακόμα και η χλωμή στο πρώτο μέρος ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέναλτι λίγο αργότερα σε σπρώξιμο στον Αραχούχο.

Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ

Για 9ο ματς η ΑΕΚ δέχτηκε πρώτη γκολ…

Το 0-1 για τον Άγιαξ

Την ίδια ώρα ο Στάνκοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής βάζοντας στοπ στις προσπάθειες των Ολλανδών.

Στο 90′ ο Γιόνσον έχασε την ευκαιρία του αγώνα για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ σε ένα ματς που κράτησε μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον.

Κίτρινη: 40′ Βίντα, 52′ Πινέδα, 89′ Αραούχο, 90′ Άμπραμπατ – 56′ Μπρόμπεϊ, 61′ Σούταλο

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (74′ Ελίασον), Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ (67′ Ρότα), Σιμάνσκι, Πινέδα (67′ Γιένσον), Γκατσίνοβιτς (79′ Μοχαμάντι), Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε (67′ Μάνταλος).

Άγιαξ (Στάιν): Γκόρτερ, Ρενσχ, Σούταλο, Άβιλα, Χότα, Μπέργκις, Ταχίροβιτς (84′ φαν ντεν Μπόμεν) , Τέιλορ, Μπόρζες (84′ Ντόνγκεν), Μπέρχβαϊν, Μπρόμπεϊ (73′ Άκομπ).

Μεγάλο ματς και στη Μασαλία με την Μαρσέιγ να μένει στο 2-2 με την Μπράιτον.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This