Απίστευτη ανατροπή για τον Παναθηναϊκο – Πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ντραγκόφσκι και το γλίστρημα του Σαμάτα!

Must Read

Λαμπάδα στο μπόι του Μαρτολομέι Ντραγκόφσκι πρέπει να ανάψουν συμπαίκτες και φίλοι του Παναθηναϊκού. Για όσους ενδιαφέρονται Ο 26χρονος Πολωνός που μετρά λίγο μόνο καιρό στους «πράσινους» έχει ύψος 1μ91. Αυτός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στα πέναλτι (6-5).

Έπιασε τρία πέναλτι, αλλά το καθοριστικό ήταν το τελευταίο από τον Αλί Σαμάτα που κατέληξε άουτ.

Και τώρα οι «πράσινοι» θα περιμένουν να μάθουν όχι μόνο τον αντίπαλό τους (Άρη που έχει το προβάδισμα σε βάρος του Παναιτωλικού), αλλά και το γήπεδο που θα παίξουν (φαβορί το Πανθεσσαλικό με ερωτηματικό εάν υπάρχουν θεατές).

Ήταν ψυχοφθόρο το ματς και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στην κανονική διάρκεια του αγώνα την ήττα με 1-0 στην Τούμπα, πέτυχε δεύτερο γκολ στην παράταση που θα του έδινε την πρόκριση, αλλά στο 120′ στην εκπνοή, κυριολεκτικά του αγώνα, ένας πρώην παίκτης του Δικεφάλου, ο Λημνιός μείωσε σε 2-1 και οδήγησε το ματς στα πέναλτι!

Η διαδικασία άρχισε με το χαμένο πέναλτι του Σπόραρ που έφερε τους «πράσινους» από το ξεκίνημα το άγχος του αποκλεισμού…

Η σειρά των πέναλτι:
Σπόραρ διώχνει ο Κοτάρσκι
Κουλιεράκης 0-1
Γερεμέγιεφ 1-1
Μουργκ 1-2
Μπακασέτας 2-2
Κετζιόρα 2-3
Κώτσιρας 3-3
Μεϊτέ 3-4
Μλαντένοβιτς 4-4
Ντεσπόντοφ διώχνει ο Ντραγκόφσκι
Λημνιός άουτ
Οζντόεφ μπλοκάρει ο Ντραγκόφσκι
Μαντσίνι 5-4
Μάρκος Αντόνιο 5-5
Αράο δοκάρι και έξω
Ότο διώχνει ο Ντραγκόφσκι
Σέκενφελντ 6-5
Σαμάτα άουτ

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί παράδοση στους αγώνες που κρίνονται στα πέναλτι. Στη Μαλσαλία προκρίθηκε σε βάρος της Μαρσέιγ με ήρωα τον γκολκίπερ Μπρινιόλι, στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό ο Λοντίγκιν ήταν ο πρωταγωνιστής και τώρα ο Ντραγκόφσκι. Τρεις προκρίσεις στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες!

Το γκολ του Λημνιού στο 120′

Ξεχασμένος στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού ο Κεντζιόρα σκοράρει στο 105′

 

Το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 72′

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 14′ με τον Σβαμπ

 

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, πήρε το κέντρο, όπου φάνηκαν οι απουσίες Τσέριν που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, Βέρμπιτς κ.ά.

Στα πρώτα λεπτά της παράτασης προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε κι αν δεν μεσολαβούσε το γκολ του Λημνιού στο 120′ όλοι θα θεωρούσαν δίκαιη τη νίκη του Δικεφάλου.

Διαιτητής: Ντάνιελ Σλίμπερτ (Γερμανίας)
Βοηθοί: Γιάν Σέιντελ, Ράφαελ Φόλτιν (Γερμανίας)
4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
VAR: Κόρτους Μπέντζαμιν, AVAR: Ράινχαρντ Μπάουξμπαουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 16′ Μπακασέτας, 68′ Ζέκα, 82′ Παλάσιος – 23′ Τόμας, 51′ Μεϊτέ, 90+2′ Ντεσπόντοφ, 90+7′ Οζντόεφ, 100′ Κουλιεράκης, 111′ Μουργκ.
Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι (57′ Σένκεφελντ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (72′ Βαγιαννίδης), Βιλένα (85′ Μαντσίνι), Μπακασέτας, Μπερνάρ (106′ Γερεμέγιεφ), Παλάσιος (85′ Λημνιός), Ιωαννίδης (72′ Σπόραρ).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (3′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ (73′ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (85′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (10′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (73′ Ντεσπόντοφ), Μπράντον Τόμας (73′ Σαμάτα).

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This