Δείτε το απίστευτο τρίποντο του Γκριγκόνις στη Ρόδο που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Για τρία ακόμα χρόνια ο Λιθουανός στο «τριφύλλι»

Must Read

Ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες πριν τον καθοριστικό αγώνα του με την Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα λίγο έλειψε να ηττηθεί από τον Κολοσσό στη Ρόδο σε αγώνα της Μπάσκετ Λιγκ! Χρειάστηκε ένα απίστευτο τρίποντο του Γκριγκόνις 1’40” πριν το τέλος για να φέρει… τούμπα το ματς και να δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Εκτός ισορροπίας και στη λήξη της επίθεσης δοκίμασε κάτι που μόνο, παλαιότερα, οι Χάρλεμς μπορούσαν να προσφέρουν…



Το τελικό 79-74 έδωσε μια ακόμα νίκη στους «πράσινους», αλλά έκανε έξαλλο τον τεχνικό του Εργκίν Αταμάν που δεν έκρυψε τα παράπονα του για την εμφάνιση του Λούκα Βιλντόζα, αλλά και την πτώση της απόδοσης του Ντίνου Μήτογλου:

«Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Δεν γίνεται έτσι να ζητούν παραπάνω χρόνο στην Ευρωλίγκα. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Επίσης, η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει» είοπε χαρακτηριστικά μετά το ματς.

Όσο για τον ήρωα του αγώνα, τον Γκριγκόνις που είχε 6/6 τρίποντα και 23 πόντους συνολικά, προφανώς αισθάνεται καλύτερα μετά το νέο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του με αυξημένες φυσικά αποδοχές. Πλέον δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This