Τετάρτη 23/6/2021

Δήμος Περιστερίου: Ενημερωτικές δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Ενημερωτικές δράσεις «ΔΡΩ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΖΩ» για την ευαισθητοποίηση των πολιτών διοργάνωσε ανήμερα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Περιστερίου.

Στο κάλεσμα του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι πολίτες στο Άλσος του Περιστερίου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, να αναγνωρίσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά της ανακύκλωσης, της ξεχωριστής συλλογής των βιοαποβλήτων, καθώς και τις πρότυπες και καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία του περιβάλλοντος (Κινητό Πράσινο Σημείο, Ηλιακοί Κάδοι, Συλλέκτες Οικιακής Ανακύκλωσης, κ.ά.).

Η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, μαζί με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, προχώρησαν στη διανομή οργανικού λιπάσματος και φυτών σε γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, ως επιβράβευση για τη συμμετοχή των πολιτών στη Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα επεκτείνεται διαρκώς στην πόλη και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη. Ο εξοπλισμός (οικιακό καδάκι 7L + δύο πακέτα σακούλες) παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και κατόπιν ραντεβού που θα κλείσετε στα τηλέφωνα 2105701639 – 2105701641.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ