Ο Μπουτάρης στηρίζει Αγγελούδη στην Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η θέση του

Must Read

Ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της υποψηφιότητας του Στέλιου Αγγελούδη έστειλε ο Γιάννης Μπουτάρης για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Θεσσαλονίκη!

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος της πόλης έκανε λόγο για «ανάγκη αλλαγής» και πως η «Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία».

Αναλυτικά: 

«Αγαπητοί μου συμπολίτες

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με τον σταυρό σας στις τελευταίες εκλογές. Τιμή αλλά και ικανοποίηση για την αναγνώριση του έργου που κάναμε στις δύο δημαρχιακές θητείες.

Την επόμενη Κυριακή η πόλη αποφασίζει για τον δήμαρχο που θέλει την επόμενη πενταετία. Στην παράταξη μας, τη “Θεσσαλονίκη για Όλους”, αποφασίσαμε να μην υποδείξουμε στους πολίτες τι να ψηφίσουν, αλλά ο κάθε ένας να αποφασίσει με βάση την κρίση του.

Ας επιλέξει ο κάθε ένας να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί ικανότερο, αλλά το κυριότερο είναι να πάει να ψηφίσει. Αν αγαπάμε την πόλη μας δεν πρέπει να απέχουμε από τις εκλογές.

Ως πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να με απασχολεί το μέλλον της πόλης. Για αυτό συμμετείχα στις εκλογές και θα υπηρετήσω την πόλη μου ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Για αυτό και τώρα αποφάσισα να εκφράσω την πολιτική μου άποψη για την επόμενη ημέρα στον δήμο.

Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία. Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή και η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της.

Γιάννης Μπουτάρης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This