Δικηγόρος 34χρονης Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης: «Περίμενε έστω μια συγγνώμη…»

Must Read

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της 34χρονης Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης Έφης Κ. ήρθε μέσω του δικηγόρου της. Σχολιάζοντας την σιωπή της συλληφθείσας στον Alpha είπε: «Περίμενα έστω και μία συγγνώμη. Άλλη μία δικαίωση, μέχρι την τελική».

Ο δικηγόρος μετέφερε δημόσια την εμπιστοσύνη της 34χρονης στη δικαιοσύνη, ενώ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοπέλα, σχολίασε: «Παρουσιάζει μία μικρή ανάκαμψη. Περιμένει την τελική δικαίωσή της».

Την ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε ο Alpha, την προστασία των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ζήτησε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι, στις φυλακές όπου μεταφέρθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This