Πέμπτη 6/5/2021

Γιάννα Παπαδάκου: Η διαπόμπευσή μου, θα κριθεί από τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια

Απασφάλισε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου μετά την γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής σχετικά με την απόρριψη της κλήσης της ως ύποπτης από την Προανακριτική και προανήγγειλε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής δικαιώνει το αίτημά μου, μέσω του συνηγόρου μου Δημ. Τσοβόλα ότι δεν είναι δυνατή η κλήση μου ως ύποπτης από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Η επί ημέρες διαπόμπευσή μου, όμως ως «ύποπτης» για την δήθεν σκευωρία των δυο μεγάλων  σκανδάλων της Νοβάρτις και της λίστας Λαγκάρντ από εκείνους που εν γνώσει  τους μεθόδευσαν την κλήση μου ως ύποπτης και όχι ως μάρτυρα, παραβιάζει τα δικαιώματά μου και θα κριθεί από τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια!
Τους καλώ για άλλη μιά φορά να με καλέσουν ως μάρτυρα για να πω την αλήθεια! Αν δεν την φοβούνται να κληθώ για τους φέρω τα έγγραφα , που έχω στη διάθεσή μου σε βάρος των συκοφαντών μου!
Τα έγγραφα , που  πρόσφατα παρέλαβα νομίμως από τη δικογραφία της Βουλής μου αποκάλυψαν , πάντως, ότι εκείνοι που μεθόδευσαν την κλήση μου ως «ύποπτης» ήθελαν να πετύχουν εκτός από το ξέπλυμα των σκανδάλων της Νοβάρτις και της λίστας Λαγκάρντ και το ξέπλυμα του σκανδάλου της πώλησης των ακινήτων της Εθνικής ( ΠΑΝΓΑΙΑ)…
Η δημοσιογραφική έρευνα όμως συνεχίζεται!
ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ