Τετάρτη 4/8/2021

Δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Κατέθεσε γραπτό υπόμνημα

Κατέθεσε σήμερα μια γυναίκα που πρότεινε ως μάρτυρα

Ούτε αυτή τη φορά έδωσε το παρόν στις εισαγγελικές αρχές ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος σήμερα κλήθηκε να σε ανωμοτί κατάθεση μετά την προθεσία που έλαβε για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες που αφορούν έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο γνωστός ηθοποιός κατέθεσε υπόμνημα δια του δικηγόρου του και αναμένεται να αποφασιστεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του. Σε αυτή την περίπτωση ο ηθοποιός θα κληθεί να δώσει απολογία στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτείνει μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ σήμερα μια γυναίκα φέρεται να κατέθεσε για τον χαρακτήρα του και την γενικότερη συμπεριφορά του.

Υπενθυμίζεται ότι τον πάλαι ποτέ αγαπητό ηθοποιό έχουν καταγγείλει τρεις γυναίκες συνάδελφοί του, η μια για βιασμό και οι άλλες δύο για απόπειρα. Σύμφωνα με την καταγγελία της πρώτης, η σεξουαλική κακοποιήση έλαβε χώρα μέσα σε χώρο θεάτρου ενώ οι απόπειρες βιασμού σημειώθηκαν η μία μέσα στο αυτοκίνητό του και η άλλη ξανά σε θεατρικό χώρο όπου η καταγγέλουσα είχε βρεθεί για να ζητήσει δουλειά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ