Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: Αρνείται ότι είπε ψέματα η 19χρονη

Must Read

Η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία κατηγορείται ότι έδωσε ψευδή κατάθεση για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς αρνήθηκε την κατηγορία της δημόσιας βλάβης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής διάβασε στην 19χρονη την κατηγορία σύμφωνα με την οποία μεταξύ 17 – 27 Ιουλίου 2019 στο Παραλίμνι εν γνώσει της, έδωσε στην Αστυνομία ψευδή κατάθεση ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς, ενώ γνώριζε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής.

Η κοπέλα απάντησε «Όχι» στην ερώτηση κατά πόσον παραδέχεται την κατηγορία.

Στις 2 Οκτώβρη η έναρξη της δίκης

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αγγελική Κάρνου όρισε την 2η μέρα του Οκτωβρίου 2019 ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας.

Επιπλέον, η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατάθεσε το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ, υπεγράφη εγγύηση για το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ από αξιόχρεο εγγυητή, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και θα παρουσιάζεται τρεις φορές τη βδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού στη Λευκωσία ενώ θα τοποθετηθεί στον κατάλογο των ατόμων των οποίων η έξοδος από τη Δημοκρατία απαγορεύεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This