Δίκη Φιλιππίδη: Αίτημα από την υπεράσπιση για αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται!

Το δικαστήριο συσκέπτεται για να αποφασίσει

Must Read

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση, ζήτησε στη σημερινή συνέχεια της κεκλεισμένων των θυρών δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αναπαράσταση της καταγγελλόμενης από τη μάρτυρα, πράξης βιασμού! Το δικαστήριο βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου να αποφασίσει επί του αιτήματος.

Κατά τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, εκ των συνηγόρων του ηθοποιού, η πλευρά του κατηγορούμενου αιτήθηκε στο δικαστήριο να επιτρέψει την αναπαράσταση της πράξης που περιγράφει στην κατάθεσή της η πρώτη συνάδελφος του κατηγορούμενου, καθώς, σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του κ. Φιλιππίδη, «η μάρτυρας έχει πέσει σε αντιφάσεις».

Ο δικηγόρος δήλωσε πως για την αναπαράσταση της καταγγελόμενης πράξης, αντί της καταγγέλουσας που κατά τον κ. Δημητρακόπουλο διαφωνεί με μία τέτοια εξέλιξη, θα μπορούσε να συνδράμει γυναίκα δικηγόρος, συνεργάτης των υπερασπιστών του κατηγορούμενου.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή της στο ακροατήριο, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και κοινού, αλλά σήμερα οι συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη της υπέβαλαν ερωτήσεις επί των όσων υποστηρίζει.

Η γυναίκα έχει καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καμαρίνι του κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού. Η μάρτυρας, επιπλέον, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τρεις μήνες νωρίτερα, είχε προβεί και πάλι σε πράξεις που συνιστούν βιασμό ενώ βρίσκονταν σε γραφείο θεατρικής εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This