Προφυλακιστέα η 68χρονη που σκότωσε τον άντρα της με καυτό νερό

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Απολογήθηκε σήμερα η 68χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 73χρονο σύζυγό της στη Σκάλα Οιχαλίας Μεσσηνίας, αφού του έριξε καυτό νερό ενώ κοιμόταν και τον χτύπησε με πλάστη προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προφυλάκισή της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Η συζυγοκτόνος φέρεται να είπε κατά τη δίωρη απολογία της ότι δεν άντεχε άλλο την λεκτική και σωματική βία από τον 73χρονο, ο οποίος την έβριζε και την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση, με την κατάσταση να χειροτερεύει τα τελευταία χρόνια και λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Δεν είχε σώας τας φρένας

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το ζευγάρι διατηρούσε επί χρόνια καφενείο στο χωριό, ενώ τα τελευταία χρόνια ο άντρας, έπειτα από προβλήματα υγείας, είχε αποσυρθεί και, μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεν έβγαινε πλέον από το σπίτι.

Η 68χρονη, μετά την πράξη της, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέρασε άσχημα χρόνια μαζί του και πλέον δεν άντεχε άλλο. Οι, δε, αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η 68χρονη είχε σχεδιάσει την πράξη της και δεν ήταν αντίδραση της στιγμής.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 68χρονης, Αγλαία Κουμάντου, «υπήρξε παρατεταμένη βία πολλών ετών, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική από τον 73χρονο σε βάρος της κατηγορούμενης». Η ίδια πρόσθεσε ότι «η κατηγορούμενη ήταν σε σύγχυση και δεν είχε σώας τας φρένας όταν έκανε την πράξη και σίγουρα δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This