Αποκάλυψη! Είχαν καταθέσει μηνύσεις για τον ξυλοδαρμό των παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου

ΟΙ εργαζόμενοι είχαν αναζητηθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου αλλά δεν εντοπίστηκαν

Must Read

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι γονείς τροφίμων που φιλοξενούνταν σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου είχαν πάρει τη νομική οδό, όταν διαπίστωσαν ότι τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα κακοποίησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών, η οποία στη συνέχεια έκανε καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη για το πράσινο κλουβί, στο οποίο σύμφωνα με την ίδια, οι εργαζόμενοι της δομής του Βόλου έβαζαν τιμωρία τα παιδιά, είχε καταθέσει δύο μηνύσεις στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, η κ. Γιώτα κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων της Κιβωτού, στο Α.Τ. Ομόνοιας στις 30 Απριλίου του 2022 και ώρα 02.55 τα ξημερώματα. Στη μήνυσή της αναφερόταν σε περιστατικά που είχαν βιώσει τα ανήλικα παιδιά της, περιγράφοντας μάλιστα ότι στις 29/4/2022 ο γιος της της είπε στο τηλέφωνο ότι είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και είχε αιμορραγία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι εργαζόμενοι μετέφεραν το παιδί της σε φαρμακείο και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική που συνεργαζόταν με τη δομή, ωστόσο δεν του έκαναν ράμματα.

Οι εργαζόμενοι αναζητήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκαν. 

Το βράδυ της 15ης Μαΐου του 2022, η μητέρα κατέθεσε στο ίδιο τμήμα δεύτερη μήνυση για σωματική βλάβη στα παιδιά, αναφέροντας ότι την ίδια μέρα, είχε μιλήσει με τον γιο της στο τηλέφωνο και ο ίδιος της είχε πει ότι εκείνος και ο ετεροθαλής αδερφός του έχουν χτυπήσει άσχημα στα πόδια τους, ωστόσο κανένας δεν την είχε ενημερώσει από τη δομή. Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Και τρίτη μήνυση

Παράλληλα, μια τρίτη μήνυση κατατέθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από έναν πατέρα ο οποίος έκανε λόγο για κακοποίηση του παιδιού του από παιδαγωγούς.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This