Παρασκευή 18/6/2021

Γερμανίδα γνώρισε Ρόδιο «ιππότη» και τώρα… ψάχνει τα 271.250 ευρώ που του εμπιστεύτηκε

Θύμα απάτης έπεσε μια Γερμανίδα από έναν Ροδίτη, ο οποίος την εξαπάτησε ουκ ολίγες φορές, εκείνη όμως συνέχιζε να τον εμπιστεύεται! Η υπόθεση, με κατηγορούμενο για κακουργηματική απάτη έναν κάτοικο του νησιού και φερόμενη ως θύμα μια Γερμανίδα, η οποία διατείνεται ότι της υπεξαίρεσε 271.250 ευρώ από το 2017 έως σήμερα, θα οδηγηθεί ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Η γυναίκα είχε πάει στο νησί των ιπποτών για να κάνει διακοπές και από τότε ξεκίνησε για αυτήν μια απίστευτη οικονομική περιπέτεια. Το νησί, της άρεσε τόσο πολύ, που αποφάσισε να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν ντόπιο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον σύντροφό της και σύντομα έγιναν στενοί φίλοι, καθώς εκείνη την εποχή η γυναίκα είχε χάσει τη μητέρα της και ήταν ευάλωτη.

Μια μέρα εκμυστηρεύτηκε στον κατηγορούμενο ότι η μητέρα της τής είχε αφήσει μεγάλη περιουσία στην πατρίδα της. Τότε εκείνος την έπεισε να επενδύσει τα χρήματα στη Ρόδο, για να έχει εισόδημα. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», μέσα στο 2017 του έδωσε 3.500 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά ενός σκάφους, αλλά η συγκεκριμένη αγορά δεν έγινε ποτέ στο όνομά της!

Η πώληση συνολικά θα κόστιζε περίπου 35.000 ευρώ και οι επισκευές που έπρεπε να γίνουν θα ανέρχονταν σε 30.000 ευρώ, τα οποία η Γερμανίδα λέει ότι έδωσε σταδιακά.

Επίσης, υποστηρίζει ότι τον Ιούλιο του 2018 δάνεισε στον κατηγορούμενο άλλα 1.500 ευρώ, ενώ αργότερα την έπεισε να αγοράσει αυτοκίνητο έναντι 30.570 ευρώ, το οποίο δεν έχει μεταβιβάσει στο όνομά της. Παράλληλα, του μεταβίβασε 174.000 ευρώ, από τα οποία τα 150.000 ευρώ αφορούσαν αγορά τεσσάρων διαμερισμάτων και τα 24.000 ευρώ την ανακαίνιση ενός μπαρ ρεστοράν που θα μίσθωνε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ