Έβαλε άλλη να ρίξει το βιτριόλι και φρόντισε να έχει άλλοθι η ηθική αυτουργός της επίθεσης στην Ιωάννα

Must Read

Αλλάζουν κατεύθυνση οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του προσώπου που σχεδίασε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί έδειξαν τις φωτογραφίες από τα φωτογραφικά καρέ που ξεθόλωσαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, στην Ιωάννα όμως εκείνη απάντησε ότι δεν αναγνωρίζει την μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπό της. 

Ιωάννα

Οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας έχουν συγκεντρώσει καταθέσεις από 25 άτομα του κύκλου της, έχουν αναλύσει τα δεδομένα των των τηλεφωνικών εταιρειών, όπως και τα βίντεο 12 ωρών από την περιοχή της επίθεσης. Μετά την αρνητική απάντηση της Ιωάννας στο αν της θυμίζει κάτι η γυναίκα που καταγράφηκε από τις κάμερες, οι αρχές καταλήγουν στο σενάριο ότι η ηθική αυτουργός φρόντισε να έχει άλλοθι και έστειλε κάποια άλλη γυναίκα να επιτεθεί στην Ιωάννα.

34χρονη Ιωάννα

Στροφή στις έρευνες

Ο κύκλος των υπόπτων που έχουν εστιάσει οι αρχές, βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο από αυτό της Καλλιθέας, έχοντας ισχυρά άλλοθι, ενώ κανένα από τα κινητά δεν εντοπίστηκε να εκπέμπει από κυψέλη της Καλλιθέας.

Ιωάννα

Οι αστυνομικοί αναλυτές, μετά από αυτά τα αποτελέσματα, στρέφονται στο να εντοπίσουν τη γυναίκα που είναι φυσική αυτουργός η οποία περιέλουσε την Ιωάννα βιτριόλι, έξω από την είσοδο της εργασίας της στην περιοχή της Καλλιθέας. Η γυναίκα αυτή πιθανολογείται ότι μπορεί να μη γνωρίζει προσωπικά την Ιωάννα και να πρόκειται για πληρωμένη εκτελεστή. Οι αρχές θα εστιάσουν στον εντοπισμό της η οποία θα υποδείξει και το πρόσωπο το οποίο της έδωσε αυτή την φριχτή εντολή.

34χρονη Ιωάννα

Οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης γυναίκας που έχουν καταγραφεί από τα βίντεο, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία και οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να δείξουν το πιο «καθαρό» υλικό στην Ιωάννα στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν μαζί της. Με ειδικό πρόγραμμα ανίχνευσης των κινητών που εξέπεμψαν από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί θα ελέγξουν εάν πραγματοποιήθηκαν κλήσεις σε κινητά ή σταθερά τηλέφωνα των υπόπτων.

Ιωάννα

Η Ιωάννα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε νέα διπλή χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν οι αστυνομικοί να καταφέρουν να επικοινωνήσουν ξανά μαζί της μετά την Πέμπτη και όταν κρίνουν οι γιατροί που την έχουν αναλάβει, ότι είναι δυνατό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This