Σάββατο 15/5/2021

Μαζικές συλλήψεις Γερμανών παιδεραστών με ανατριχιαστικά ευρήματα!

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη 11 ατόμων σε διάφορες περιοχές της χώρας, τα οποία είναι ύποπτα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και βιντεοσκόπηση των αποτρόπαιων πράξεών τους.

Οι ερευνητές της αστυνομίας του Μίνστερ (στο κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας) ανακοίνωσαν ότι επτά εκ των συλληφθέντων βρίσκονται υπό κράτηση, ενώ αρκετοί από αυτούς ήταν ήδη γνωστοί στις αρχές.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης γνωστοποίησε ότι ταυτοποιήθηκαν ως θύματα τουλάχιστον τρία αγοράκια, ηλικίας 5, 10 και 12 ετών, με το δεκάχρονο θύμα να είναι ο γιος της συντρόφου του βασικού υπόπτου της υπόθεσης!

Ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιών, ή για συμμετοχή στη διανομή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, συνελήφθησαν έξι άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται ακόμη για διανομή πληροφοριών σχετικών με την κακοποίηση μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας 27χρονος ντόπιος, εξπέρ στην πληροφορική, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε υπολογιστής, δικός του, στον σκληρό δίσκο του οποίου υπήρχαν δεδομένα μεγέθους 500 tb με βίντεο και φωτογραφίες!

Το επίσης ανατριχιαστικό, είναι ότι η μητέρα του 27χρονου, μια 45χρονη η οποία επίσης είναι υπό κράτηση, είχε δώσει τα κλειδιά του εξοχικού σπιτιού στον γιο της, γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι με τα ανήλικα θύματα!

Μαζί της συνελήφθησαν δύο ακόμη άνδρες, 30 και 43 ετών, εξ ου και ο συνολικός αριθμός των 11 συλληφθέντων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ