Μαζικές συλλήψεις Γερμανών παιδεραστών με ανατριχιαστικά ευρήματα!

Must Read

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη 11 ατόμων σε διάφορες περιοχές της χώρας, τα οποία είναι ύποπτα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και βιντεοσκόπηση των αποτρόπαιων πράξεών τους.

Οι ερευνητές της αστυνομίας του Μίνστερ (στο κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας) ανακοίνωσαν ότι επτά εκ των συλληφθέντων βρίσκονται υπό κράτηση, ενώ αρκετοί από αυτούς ήταν ήδη γνωστοί στις αρχές.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης γνωστοποίησε ότι ταυτοποιήθηκαν ως θύματα τουλάχιστον τρία αγοράκια, ηλικίας 5, 10 και 12 ετών, με το δεκάχρονο θύμα να είναι ο γιος της συντρόφου του βασικού υπόπτου της υπόθεσης!

Ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιών, ή για συμμετοχή στη διανομή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, συνελήφθησαν έξι άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται ακόμη για διανομή πληροφοριών σχετικών με την κακοποίηση μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας 27χρονος ντόπιος, εξπέρ στην πληροφορική, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε υπολογιστής, δικός του, στον σκληρό δίσκο του οποίου υπήρχαν δεδομένα μεγέθους 500 tb με βίντεο και φωτογραφίες!

Το επίσης ανατριχιαστικό, είναι ότι η μητέρα του 27χρονου, μια 45χρονη η οποία επίσης είναι υπό κράτηση, είχε δώσει τα κλειδιά του εξοχικού σπιτιού στον γιο της, γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι με τα ανήλικα θύματα!

Μαζί της συνελήφθησαν δύο ακόμη άνδρες, 30 και 43 ετών, εξ ου και ο συνολικός αριθμός των 11 συλληφθέντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This