Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γυναικών που εκμεταλλεύτηκε ο σεξομανής γυναικολόγος

Must Read

Σε αναβρασμό βρίσκεται το νησί των Ιπποτών, καθώς περνούν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου όλο και περισσότερες γυναίκες που βίωσαν τη φρικτή εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης στην ιατρική καρέκλα του σεξομανή γυναικολόγου της Ρόδου και περιγράφουν σημεία και τέρατα!

Μετά τις τρεις νέες μηνύσεις που υποβλήθηκαν σε βάρος του, ο σάτυρος γιατρός βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για εξύβριση, ασέλγεια, βιασμούς και εξυβρίσεις, συνολικά επτά γυναικών!

Τη μήνυση της 55χρονης Ροδίτισσας πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, η οποία ξεσκέπασε τη νοσηρή δράση του, ακολούθησε εκείνη μιας 29χρονης εγκύου συντοπίτισσάς της και δύο αλλοδαπών γυναικών, ηλικίας 35 και 31 ετών. Όμως την Πέμπτη, άλλες τρεις γυναίκες παρουσιάστηκαν ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και υπέβαλαν μηνύσεις.

Διαβάστε επίσης: Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «στήνει στον τοίχο» τον ερωτύλο γυναικολόγο, μετά τις απανωτές καταγγελίες εις βάρος του!

Η πρώτη υποβλήθηκε από μια 31χρονη αλλοδαπή κάτοικο Ρόδου, η οποία είπε πως επισκέφθηκε τον γιατρό, καθώς ήταν ο μαιευτήρας της και στη γέννηση του πρώτου του παιδιού της το 2016. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, σε ηλικία 28 ετών, χρειάστηκε να τον επισκεφθεί λόγω προβλημάτων στην περίοδό της. Όταν κάθισε στη γυναικολογική καρέκλα, ο γιατρός χρησιμοποίησε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή για να κάνει κολπικό υπέρηχο και στο τέλος τη σκούπισε ο ίδιος με το χαρτί!

Την κόλλησε πάνω του γυμνή

Κατόπιν, της ζήτησε να μεταφερθεί στο ειδικό κρεβάτι και με πρόσχημα ότι ήθελε να την ελέγξει επειδή θήλαζε, άρχισε να αγγίζει το στήθος της, ενώ με το άλλο χέρι έβαλε τα δάχτυλά του στον κόλπο της. Όταν σηκώθηκε για να ντυθεί, εκείνος την άρπαξε γυμνή όπως ήταν και την κόλλησε πάνω του. Εκείνη τραβήχτηκε, ντύθηκε βιαστικά και έφυγε τρέχοντας.

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε από μια Ροδίτισσα, η οποία επισκέφτηκε τον γιατρό τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω έντονου κνησμού και οιδήματος στα γεννητικά όργανα. Αφού κάθισε στην καρέκλα, την κοίταξε λίγο εξωτερικά και μετά, εντελώς απρόσμενα, έβαλε τζελ στην περιοχή και ξεκίνησε να την αγγίζει ρυθμικά: «Κοιτούσα το ταβάνι, είχα ακινητοποιηθεί από τον φόβο μου, του μιλούσα για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη μου για να τον σταματήσω, αλλά τίποτα». Η γυναίκα τόνισε ότι το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν: «Γιατί το κάνουμε αυτό, γιατρέ;» και ότι εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να κουνάει το κεφάλι του.

Η τρίτη μήνυση υποβλήθηκε από μια 25χρονη Ροδίτισσα, που διατείνεται ότι τον Οκτώβριο του 2015 τον επισκέφθηκε λόγω κολπικής αιμορραγίας. Εκείνος χρησιμοποίησε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή και το τζελ και στην αρχή έκανε υπέρηχο στην περιοχή της κοιλιάς. Μετά έβαλε τον υπέρηχο στον κόλπο της κινώντας τον γρήγορα και κατόπιν έβαλε και τα δάχτυλά του! Όταν την είδε σοκαρισμένη, της είπε: «Μην φωνάξεις και σε ακούσουν απ’ έξω και μην σφίγγεσαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This