Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Κοινωνική λειτουργός πάσαρε κινητά σε κρατουμένους των Φυλακών Νιγρίτας (video)

Έπαιρνε αμοιβή από 400 έως 600 ευρώ

Κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων έσπρωχνε κινητά τηλέφωνα σε κρατουμένους κοινωνική λειτουργός των Φυλακών Νιγρίτας Σερρών.

Βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει τη δράση της γυναίκας, η οποία συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ως ο εγκέφαλος δύο εγκληματικών ομάδων που διευκόλυναν την εισαγωγή κινητών τηλεφώνων και άλλων αντικειμένων στις συγκεκριμένες φυλακές.

Στο βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών και πέντε δευτερολέπτων, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται η κοινωνική λειτουργός να εμφανίζεται σε ένα από τα σημεία ελέγχου των Φυλακών Νιγρίτας, όπου περιμένει στη σειρά της να παραδώσει προς έλεγχο την τσάντα που κρατάει.Η τσάντα της σκανάρεται από τα ειδικά μηχανήματα και εκείνη περνάει από την πύλη X-Ray που ανιχνεύει τα μεταλλικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα, που είναι και μητέρα τριών παιδιών, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της αναλάμβανε την εισαγωγή των κινητών τηλεφώνων και άλλων αντικειμένων και στη συνέχεια τα έδινε στους κρατουμένους αντί αμοιβής, η οποία κυμαινόταν στα 400 με 600 ευρώ. Τα αντικείμενα τα έκρυβε σε σημεία του σώματός της, αλλά η δράση της αποκαλύφθηκε και συνελήφθη.

Εναντίον της κοινωνικής λειτουργού, δύο φυλακισμένων και ενός ιδιώτη σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, δωροληψία και δωροδοκία υπαλλήλου, παράβαση καθήκοντος και άλλα αδικήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ