Κέρκυρα: Ο αυτόχειρας είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της σπιτονοικοκυράς του! (video)

Βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα του 67χρονου δράστη προς την οικογένεια του

Must Read

Ακόμη δεν έχει καταφέρει καλά καλά να συνέλθει η τοπική κοινωνία στη Δασιά της Κέρκυρας από το αιματηρό φονικό που κατέληξε σε τρία θύματα και νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως, καθιστούν την όλη υπόθεση ακόμη πιο τραγική.

Ειδικότερα, κάποια απολογητικά σημειώματα του 67χρονου δράστη προς την οικογένεια του, τα οποία εντόπισαν άνδρες της Αστυνομίας κατά την έρευνα στο διαμέρισμά του, φανερώνουν πως ο αυτόχειρας σχεδίαζε από καιρό να δολοφονήσει την 61χρονη σπιτονοικοκυρά του και ιδιοκτήτρια του κτιριακού συγκροτήματος όπου διέμενε ο ίδιος και ο 63χρονος, ενώ στα χέρια των Αρχών υπάρχει και ένας πλήρης φάκελος προς τον Εισαγγελέα!

Σύμφωνα, εξάλλου, με κάποιες επιπλέον ενδείξεις, ο 63χρονος γείτονας που επίσης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 67χρονου, ενδέχεται να σκοτώθηκε «κατά λάθος», όταν μπήκε στη μέση για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής την σπιτονοικοκυρά του και τον γείτονά του, «φυτεύοντας», όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, στον καθένα τους από μια σφαίρα στο κεφάλι, προτού στρέψει την καραμπίνα του στον εαυτό του.

Όπως αναφέρει οικογενειακή φίλη του 63χρονου σε ρεπορτάζ του kerkyrasimera.gr, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος διέμενε για πολλά χρόνια στη Γαλλία, είχε έρθει πριν μια εβδομάδα στην Κέρκυρα για να κάνει κάποιες εργασίες στο διαμέρισμά του, το οποίο είχε αγοράσει για να εγκατασταθεί μόλις έπαιρνε σύνταξη, ώστε να ακολουθήσει και η οικογένεια του.

  • Δείτε τις δηλώσεις της οικογενειακής φίλης του 63χρονου:

Διπλή ανθρωποκτονία σχεδόν εξ επαφής

«Πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοκτόνησε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα. Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα», δήλωσε ο ιατροδικαστής για το νέο έγκλημα που σόκαρε το νησί των Φαιάκων, ενώ, όπως επίσης είπε «σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα».

«Τα θύματα βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων το ένα από το άλλο, ενώ, με βάση τα στοιχεία και την πρώτη ιατροδικαστική προσέγγιση, φέρεται ότι υπήρχε δόλος και πρόθεση να γραφτεί αυτή η τραγωδία», δήλωσε ο κ. Αϊβατίδης.

Επικείμενη έξωση όπλισε το χέρι του δράστη

Αιτία του διπλού φονικού που όπλισε το χέρι του αυτόχειρα Κερκυραίου, φέρεται πως ήταν η επικείμενη έξωσή του από την σπιτονοικοκυρά του, καθηγήτρια και για πολλά χρόνια φίλη του, καθώς και η επιμονή του 63χρονου, ιδιοκτήτη ενός εκ των διαμερισμάτων της κατοικίας, να εξωθεί ο 67χρονος δράστης και να νοικιαστεί ή να πουληθεί το μικρό διαμέρισμα που διέμενε που φέρεται να του είχε παραχωρηθεί από την 61χρονη συμπατριώτισσά του, με αντάλλαγμα τις εργασίες και τη συντήρηση που έκανε στο κτιριακό συγκρότημα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με βάση μαρτυρίες γειτόνων, ο 67χρονος φέρεται να είχε διαπληκτισθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και με τα δύο θύματα. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 11:30 το πρωί, αρχικά στην αυλή της μικρής οικοδομής, όταν ο 67χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό με τα θύματα, φέρεται να πήρε την κοντόκανη καραμπίνα του και να τους τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ, μετά το φονικό, επέστρεψε σπίτι του, έκλεισε τα παραθυρόφυλλα και έδωσε τέλος στη ζωή του.

  • Δείτε νεότερο ρεπορτάζ:

https://youtu.be/kU_BCXK5Jb4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This