Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το πρώτο επισκεπτήριο του Αναγνωστόπουλου στη ΓΑΔΑ – Ποιος τον επισκέφτηκε και τι είπαν

Γιατί δεν τον επισκέπτονται οι γονείς του - Ο καθ' ομολογία δολοφόνος παραμένει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μόνος στο κελί του και με ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ

Must Read

Συγκλονισμένη παραμένει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Η νεαρή γυναίκα μαρτύρησε κυριολεκτικά στα χέρια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τον καθ΄ομολογίαν 32χρονος να έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη 22/6.

Αυτό ήταν το πρώτο επισκεπτήριο του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου

Το πρώτο του επισκεπτήριο στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ δέχτηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πλην των συνηγόρων του. Τον 32χρονο πιλότο επισκέφθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (19/6) ο αδελφός του, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ώρες βρίσκονταν στην Αλόννησο στο πλάι της μητέρας της άτυχης 20χρονης.

Τι ζήτησε ο 32χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Αναγνωστόπουλος τόν επισκέφθηκε στο κελί του και του έφερε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, το οποίο του είχε ζητήσει ο ίδιος ο πιλότος: «Η προέλευση των πάντων», του γεωφυσικού David Bercovici.

Οι δύο τους δεν φαίνεται να είπαν πολλά. Άλλωστε ο χρόνος παραμονής του αδελφού του 32χρονου πιλότου ήταν περιορισμένος. 

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας.

Ο συζυγοκτόνος παραμένει ψύχραιμος, λιγομίλητος ενώ διαβάζει τη δικογραφία του συνεχώς. Ρωτά για τα διαδικαστικά θέματα, μιλά μόνο με τους δικηγόρους του μέσω τηλεκάρτας, και εντύπωση προκαλεί η στάση της μητέρας και του πατέρα του. Παραμένουν σιωπηλοί, αποστασιοποιημένοι και δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποια επικοινωνία με τον γιο τους. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι ίδιοι παραμένουν σε σοκ και παίρνουν τον χρόνο τους προκειμένου να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται μπροστά τους, με πρωταγωνιστή τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο, γιο τους.

Σε σοκ και οι δύο οικογένειες

Σοκαρισμένες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι, όπως είναι φυσικό, και οι δύο οικογένειες. Και η οικογένεια της άτυχης 20χρονης και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον αδελφό του να παίζει το δικό του ρόλο.

Η κίνηση του αδερφού, που συγκλονίζει

Ο αδελφός του 32χρονου πιλότου, Φώτης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε από την αρχή κοντά στη μητέρα της 20χρονης Κάρολαιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον συζυγοκτόνο.

Ο Φώτης Αναγνωστόπουλος, αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή να βρίσκεται στο νησί που πενθεί για την απώλεια της νεαρής γυναίκας, την Αλόννησο, και στέκεται με στωικότητα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαιν.

Μάλιστα, μετά το τρισάγιο, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές εσπευσμένα για να απολογηθεί ως βασικός ύποπτος στη ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This