Σοκάρει ο σεκιουριτάς: Με χτύπαγαν με λοστούς (video)

Must Read

Ανάστατη η τοπική κοινωνία από την αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε εταιρία μεταφορών στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν πέντε άγνωστοι «μπούκαραν» στα γραφεία και τα έκαναν «λίμπα». Μόνο που δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς θύμα της μανίας τους έπεσε και ο υπάλληλος ασφαλείας που φύλαγε το χώρο.

Ο σεκιουριτάς, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, περιγράφει πώς οι διαρρήκτες του επιτέθηκαν με λοστούς κι άρχισαν να τον χτυπούν.

https://youtu.be/mfC74fETves

Το χρονικό της ληστείας
Οι δράστες σκαρφάλωσαν αρχικά στο δεύτερο όροφο και, αφού δεν βρήκαν τίποτα, στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο, όπου άρχισαν να σπάνε γραφεία, υπολογιστές, αλλά και κάμερες, θεωρώντας πως έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί.

Μέσα στο γραφείο είδαν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν για να ξαναγυρίσουν με βαριοπούλες. Βρήκαν 500 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές αξίας πάνω από 7.000 ευρώ, ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός, οπότε τράπηκαν σε φυγή.

Τη στιγμή, ωστόσο, που κατέβηκαν, έπεσαν πάνω στον σεκιουριτά, τον οποίο, αφού έσπασαν στο ξύλο, αφήνοντάς τον αναίσθητο, του πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

  • Δείτε τους δράστες την ώρα της ληστείας, όπως τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του χώρου:

Με πληροφορίες από τα: seleo.gr και thesstoday.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This