Χανιά: Ομολογία 56χρονου για την επίθεση με σπρέι σε βάρος 19χρονης!

Must Read

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή ο 56χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, χθες, για την επίθεση με χημικό υγρό σε βάρος μιας 19χρονης στα Χανιά της Κρήτης!

Ο δράστης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την νεαρή κοπέλα και ομολόγησε την πράξη του, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς, όπως διαπιστώθηκε την ψέκασε με σπρέι χώρου στα μάτια και όχι με καυστικό υγρό, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Χανίων, η επίθεση έγινε σε περιοχή της Κισάμου όπου μένουν τόσο το θύμα όσο και ο 56χρονος, ο οποίος υπέδειξε ένα σπρέι χώρου ως το μέσο της επίθεσης ενώ ζήτησε και συγγνώμη από την 19χρονη η οποία τον αναγνώρισε ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε η 19χρονη στην κατάθεση της, αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης μπήκε μπροστά της και την κοίταξε για μερικές στιγμές στα μάτια! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα που είναι σπουδάστρια υποστήριξε πως έχει δει κάποιες φορές τον 56χρονο από μακριά καθώς μένουν στην ίδια περιοχή, αλλά δεν γνωρίζονταν.

Από την επίθεση η 19χρονη αντιμετωπίζει δυσκολίες στην όραση και την παρακολουθούν γιατροί του νοσοκομείου Χανίων. Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Χανίων, εξιχνιάστηκε λίγες μόνο ώρες μετά την καταγγελία της 19χρονης χάρη στην άμεση κινητοποίηση των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Κισάμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This