«Απειλούσε να δείξει φωτογραφίες στα παιδιά μου» λέει πρώην σύντροφος του 40χρονου που εκτέλεσε την Δώρα

Εκδικητικός και εμμονικός ο 40χρονος σύμφωνα με τις πρώην συντρόφους του

Must Read

Βίαιη συμπεριφορά απέναντι στις συντρόφους του φαίνεται να είχε ο 40χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 31χρονη Δώρα στη Ρόδο, πυροβολώντας την με την κυνηγετική καραμπίνα του. 

Δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν ο Κώστας Μοίρας, δέχτηκαν επιθέσεις και απειλές, ενώ αναγκάστηκαν να προσφύγουν στις αρχές προκειμένου να απαλλαγούν από τον 40χρονο.

Μια 41χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία υπήρξε μάλιστα και συμμαθήτρια του δράστη, σύναψε σχέση μαζί του μετά το διαζύγιό της. Η γυναίκα δεν φανταζόταν ότι ο 40χρονος θα μεταμορφωθεί σε έναν άνθρωπο που θα έφτανε στο σημείο να την απειλεί και να την εκβιάζει, καθώς ο ίδιος ήταν πολύ διαφορετικός το πρώτο διάστημα της σχέσης του. Ωστόσο σύντομα, ο 40χρονος έγινε φορτικός και η ίδια του ζήτησε να πάψουν τον δεσμό τους.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την 41χρονη γυναίκα, ο δράστης ξεκίνησε να εκβιάζει την πρώην σύντροφό του, ενώ έφτασε στο σημείο να την απειλεί μαζί με έναν μπράβο στον χώρο εργασίας της, ενώ την εκβίαζε ότι θα δείξει φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές στα παιδιά της!

Εκβιασμοί και… μπράβοι

«Ο 40χρονος είχε υποκλέψει φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο της πελάτισσας μου στις οποίες αποτυπώνονταν προσωπικές τους στιγμές. Στη συνέχεια το έσπασε σκόπιμα για να μην το καταλάβει η πελάτισσα μου και της αγόρασε καινούργιο. Μάλιστα ήταν και συμμαθητές στο σχολείο. Όταν χώρισαν ξεκίνησε τους εκβιασμούς. Την απειλούσε ότι εάν δεν τα ξαναβρούν θα δείξει τις φωτογραφίες στα τρία παιδία της. Εκτός από αυτό την είχε επισκεφτεί στη δουλειά της μαζί με μπράβο, ενώ είχε ρίξει στο ρεζερβουάρ της βενζίνης του αυτοκινήτου της ζάχαρή. Παράλληλα η πελάτισσα μου υποψιάζεται ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα με την οποία παρακολουθούσε κάθε κίνηση της» ανέφερε στο newsit.gr, o δικηγόρος της 41χρονης, Βασίλης Μπέης.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε και μια γυναίκα δέκα χρόνια μικρότερή του η οποία τον παντρεύτηκε. Μετά το ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια κυνηγιού όπου έχασε το 60- 70% της όρασης του από το ένα μάτι, ο δράστης έγινε βίαιος και είχε επιθετική συμπεριφορά. Τότε η σύζυγός του αποφάσισε να τον χωρίσει, με τον ίδιο να την απειλεί με όπλο ότι θα την σκοτώσει. Η σύζυγός του προσέφυγε στις αρχές και ο 40χρονος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία, ενώ κατατέθηκαν σε βάρος του και ασφαλιστικά μέτρα. Παρά τις δικαστικές αποφάσεις, ο δράστης εξακολουθούσε να την απειλεί για το επόμενα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This