Ηλεία: 87χρονη γιαγιά πυροβόλησε ληστή που μπήκε σπίτι της και την σέρνουν κατηγορούμενη!

Το αισχρό κράτος έχει αφήσει τους γέροντες έρμαια σε χέρια καθαρμάτων!

Must Read

Ή ζωή της 87χρονης γιαγιάς από την Ηλεία είχε μετατραπεί σε κόλαση. Δεν είναι όμως η μόνη γερόντισσα που ζει έναν εφιάλτη με το κράτος να αδιαφορεί προκλητικά. Διότι ενώ το κράτος ασχολείται με το να προστατεύσει οποιαδήποτε άλλη πληθυσμιακή ομάδα, που πιθανόν να πέσει θύμα βίας λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της, αγνοεί πλήρως την πληθυσμιακή ομάδα που είναι η πλέον ευάλωτη, υποφέρει και πέφτει θύμα στυγνών εγκλημάτων κατά συρροή: Τους ηλικιωμένους!

Εάν υπάρχει λοιπόν μία κοινωνική ομάδα που πραγματικά χρήζει προστασίας και το κράτος οφείλει να θεσμοθετήσει έναν δρακόντειο νόμο για την προστασία τους, είναι οι ηλικιωμένοι. Και όμως, κωφεύει! Και τους αφήνει έρμαια στα χέρια καθαρμάτων. Με δεκάδες δολοφονημένους, χιλιάδες κακοποιημένους.

Όχι, στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται να «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».

Και αυτή η γιαγιά που αποφάσισε να προστατεύσει τον εαυτό της, ενώ ήδη είχε ενημερώσει τις αρχές, πρέπει να προστατευτεί από το κράτος και όχι να βρίσκεται κατηγορούμενη επειδή έκανε το αυτονόητο.

Ειδικά από την στιγμή που είχε προειδοποιήσει τις αρχές, είχε ζητήσει βοήθεια και ουδείς την προστάτευσε. Αντίθετα, την άφηναν να ζει φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι, υπό καθεστώς τρόμου.

Με δάκρυα στα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο, μίλησε στα ΜΜΕ για το περιστατικό. Περιέγραψε το χρονικό της ληστείας αλλά και για τη στιγμή που πυροβόλησε με αεροβόλο το δράστη, που αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία σε γειτονικό χωριό.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This