Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι μετά την επίδειξη δύναμης με βαρύ οπλισμό!

Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε ένοπλη επίθεση σε καφετέρια στη Λεωφόρο Φυλής!

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στο Ζεφύρι, μετά μετά την επίδειξη δύναμης με πυροβολισμούς που αναστάτωσαν τα Άνω Λιόσια το βράδυ της Τετάρτης.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΚΑΜ πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές. 

Οι εικόνες με τους περισσότερους από 100 πυροβολισμούς των Ρομά έξω από ένα σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να υποπέσουν στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών. Βίντεο στο οποίο οι Ρόμα πυροβολούν με πιστόλια, ούζι αλλά και με τροποποιημένα όπλα, προκαλούν το κοινό αίσθημα… Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονταν κι ένα περίστροφο το οποίο εξετάζεται εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό, καθώς πάνω του φέρει σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτή την ώρα στο σπίτι στο Ζεφύρι βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις με πάνοπλους άνδρες των ΕΚΑΜ αλλά και άλλων ειδικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να λύσουν το μυστήριο με τους πυροβολισμούς αλλά και το πως βρέθηκαν τα όπλα στην κατοχή των Ρομά.

Υπενθυμίζεται, πως μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε ένοπλη επίθεση σε καφετέρια στη Λεωφόρο Φυλής, που ανήκει σε μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες της περιοχής. Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν αν η συγκεκριμένη ομάδα, που εμφανίζεται με βαρύ οπλισμό, έχει σχέση με την επίθεση στην καφετέρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This