Φρίκη στην Κυψέλη: Μάνα δολοφόνησε το 7χρονο παιδί της και έκρυβε το πτώμα του πέντε χρόνια στην βεράντα

Η μάνα μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της τιμωρούσαν το παιδί, το άφηναν νηστικό και του έκλεισαν το στόμα με ταινία, μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει.

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία μάνα σκότωσε το επτάχρονο παιδί της στην Κυψέλη και έκρυβε το πτώμα του επί πέντε χρόνια στην βεράντα του σπιτιού της. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Ελληνίδα μάνα σκότωσε τον γιο της με μονωτική ταινία, για να το τιμωρήσει επειδή ήταν άτακτος, ωστόσο, οι Αρχές εντόπισαν τα οστά του παιδιού στη βεράντα του σπιτιού, στην οδό Αστυπάλαιας.

Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και στον Πολωνό εραστή της, οι οποίοι ομολόγησαν το έγκλημα και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την αποτρόπαια και φρικιαστική δολοφονία. Η δράστιδα ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας είχε βάλει το παιδί σε τιμωρία, το είχε όρθιο και νηστικό για μεγάλο διάστημα και όταν το παιδί διαμαρτυρήθηκε του έκλεισε το στόμα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι τότε το παιδί σταμάτησε να αναπνέει. Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη τους έφυγαν για να κρύψουν το πτώμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν πέντε χρόνια που το αγοράκι είχε εξαφανιστεί, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι το είχε πάρει ο βιολογικός πατέρας του και πρώην σύζυγός της στην Πολωνία. Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος.

Οι ανατριχιαστικές όμως αποκαλύψεις έχουν και συνέχεια, καθώς όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε τότε, έβαλε το πτώμα του παιδιού μέσα σε ένα κουτί, που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και για όσο διάστημα περιπλανιόντουσαν άστεγοι στο δρόμο, κουβαλούσαν μαζί τους και το κουτί με το πτώμα του παιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This