Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της οπαδικής επίθεσης σε 17χρονο παίκτη του Άρη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Must Read

Ένας 21χρονος ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές, μετά από έρευνες για επίθεση σε βάρος ενός 17χρονου ποδοσφαιριστή του Άρη, για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους με θύμα 17χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-19 του Άρη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε νεαρός άνδρας, 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με τον αθλητικό νόμο.

Ο 17χρονος διασκέδαζε με έναν φίλο του στην πλατεία Μοριχόβου, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, όταν τον προσέγγισε ομάδα ατόμων. Όπως κατήγγειλε ο ανήλικος ποδοσφαιριστής, τα συγκεκριμένα άτομα τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει και στη συνέχεια τού επιτέθηκαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο πατέρας του ανήλικου κατήγγειλε την επίθεση  και ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This