Γιατί επελέγησαν οι φυλακές Κορυδαλλού για τη «φιλοξενία» της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θα βρεθεί -μετά την καραντίνα-στην 6η πτέρυγα, στην οποία σε κοντινή απόσταση είναι τα κελιά των Αναγνωστόπουλου, Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Must Read

Εδώ και λίγες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εντός των φυλακών Κορυδαλλού, όπου θα περάσει το διάστημα της προφυλάκισής της, όπως διέταξαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας μετά την απολογία της 33χρονης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το πρωί κατά τη μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό, η κατηγορούμενη βρέθηκε προ λίγων ατόμων, τα οποία την αποδοκίμασαν έντονα και την εξύβρισαν. Τα μέτρα ασφαλείας ωστόσο ήταν δρακόντεια και απέτρεψαν οτιδήποτε άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε αποδοκιμασίες και ύβρεις και από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της!

Η 33χρονη θα περάσει τα πρώτα δύο 24ωρα σε καραντίνα λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και κατόπιν θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να της παρέχεται απόλυτη ασφάλεια. Θα μπορεί να βλέπει μόνο τους δικηγόρους της.

https://youtu.be/oW9t1UyJIiU

Γιατί στις φυλακές Κορυδαλλού

Όπως αναφέρουν πηγές από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Το ειδικό αυτό κελί βρίσκεται στην 6η πτέρυγα των φυλακών, στην οποία σε κοντινή απόσταση είναι τα κελιά των Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, όπως ανέφερε η εκπομπή «το Πρωινό».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

https://youtu.be/sgjX5nfHpGs

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This