«Αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;» ρωτούσε την καφετζού της η Ρούλα!

Έψαχνε και κάποιον «που να δέρνει»! Γιατί η Εισαγγελία Αθηνών δεν ήθελε την υπόθεση

Must Read

Πρόθυμη να καταθέσει τα πάντα και στις Αρχές δηλώνει μια γυναίκα η οποία προχώρησε σε καταγγελία της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος», λέγοντας πως την είχε ρωτήσει αν ο Μάνος Δασκαλάκης γυρίσει πίσω σε περίπτωση που αρρωστήσει το παιδί τους (σ.σ. Τζωρτζίνα).

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του ‘καφέ’ αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα, η οποία «διάβαζε» το φλιτζάνι.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Α.Ν. το περιστατικό έγινε τον Νοέμβριο του 2020 και αφού πρώτα η Ρούλα Πισπιρίγκου τη ρώτησε για την εξωσυζυγική σχέση του Μάνου Δασκαλάκη, στη συνέχεια άφησε σύξυλη τη γυναίκα ρωτώντας την: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;»

Τι είπε σχετικά στην καταγγελία της:

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ίριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή. Της είπα κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος με ρώτησε: ‘Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω’;»

Η γυναίκα όπως αναφέρει, έπαθε σοκ και νόμιζε ότι της το έλεγε χαριτολογώντας, αν και ποιος γονέας θα αστειευόταν με την υγεία του παιδιού του…

«Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε η καφετζού και περιέγραψε την απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ναι, καλά-καλά…»

Η δεύτερη ερώτηση-σοκ της προφυλακισμένης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόσθεση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή».

Η Α.Ν. περιγράφει και το τι ακολούθησε: «Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί… Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…»!

Τι έγινε με την Εισαγγελία Αθηνών

Σε μια άλλη αποκάλυψη που κάνει η τοπική εφημερίδα, αναφέρει πως η Εισαγγελία Αθηνών δεν ήθελε με τίποτα να εμπλακεί στην υπόθεση αυτή και επιθυμούσε να παραμείνει στην Εισαγγελία της Πάτρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πατρινές Αρχές είχαν διαβιβάσει τον φάκελο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, καθώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία, με την Εισαγγελία Αθήνας να «χρεώνεται» την υπόθεση ωστόσο, επειδή τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη πέθαναν σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Πελοπόννησος», Εισαγγελέας από την Αθήνα έφθασε στο σημείο να λέει…. «να την κρατήσει η Πάτρα»!

Προφανώς γιατί οι ευθύνες είναι πάρα πολλές και είτε καταδικαστεί, είτε αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, το δεδομένο είναι πως θα πρέπει να αναζητηθούν αυτές οι ευθύνες είτε αφορούν κοινωνικές υπηρεσίες, είτε την αστυνομία, είτε την Εισαγγελία, είτε τους ιατροδικαστές, είτε οποιονδήποτε άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This