Ρόδος: 12χρονη κατήγγειλε τον θείο της για ασέλγεια

Η 12χρονη υποστηρίζει ότι ασελγούσε σε βάρος της τουλάχιστον δύο χρόνια

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα καταγγέλλει μια 12χρονη στη Ρόδο, σύμφωνα με την οποία, ο θείος της έχει ασελγήσει σε βάρος της κατ’ επανάληψη και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών. 

Εχθές η μητέρα της 12χρονης απευθύνθηκε στις Αρχές, όταν η κόρη της, της είπε ότι ο θείος της έχει ασελγήσει σε βάρος της αρκετές φορές. Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, ώστε η 12χρονη να καταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγου.

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αναστάτωσε το νησί

Στο μεταξύ, εχθές, εξηγήσεις στις Αρχές κλήθηκε να δώσει ένας 30χρονος κάτοικος της Ρόδου, που συνελήφθη από αστυνομικούς στις 2 Μαΐου 2022 για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, μετά από καταγγελία γιατρού, ο οποίος δέχτηκε μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο.

Στο μήνυμα υπήρχαν φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών, για τιμή θα στείλω μετά». Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα στο οποίο έγραφε «λάθος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι φωτογραφίες απεικόνιζαν τη κόρη του και μια ανιψιά του.

Ο Ροδίτης προχώρησε στην υποβολή εγκλήσεως εις βάρος της πρώην συντρόφου του για παράνομη επεξεργασία και μετάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να διακινήσει τις γυμνές φωτογραφίες παιδιών. 

Σε βάρος του καταγγελλόμενου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα – προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This