Απίστευτο! Ένα μήνα μετά τη δολοφονία της 35χρονης μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Πακιστανό

Με το πάσο τους! Κυκλοφορούσε ανενόχλητος επί ένα μήνα ο δράστης

Must Read

Επρεπε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας προκειμένου η β’ ανακρίτρια Λάρισας να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 27χρονου Πακιστανού συντρόφου της 35χρονης μητέρας ενός παιδιού, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε υπόγειο διαμέρισμα της πόλης στις 8 Σεπτεμβρίου, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος.

Μετά την υποβολή της δικογραφίας από την Ασφάλεια Λάρισας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, ο 27χρονος αναζητείται ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα είχε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος και φυσικά να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα είχε αναστατώσει τη Λάρισα πριν από έναν μήνα, όταν η νεαρή γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε ένα τρισάθλιο υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου 117 Β’ στο κέντρο της πόλης, τυλιγμένη μέσα σε ένα πάπλωμα, έχοντας δεχτεί θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι, πιθανότατα από μεταλλικό αντικείμενο.

Η γυναίκα φαίνεται πως έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό σύντροφό της και μάλιστα λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να γλιτώσει από τα χέρια του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μία εβδομάδα προτού βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας. Η νεκροτομή που έγινε στη σορό της 35χρονης αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί χτυπήματα με πρωτοφανή βιαιότητα στο κεφάλι με αμβλύ όργανο, το οποίο της προκάλεσε κάταγμα στη δεξιά κροταφοβρεγματική χώρα του κρανίου.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε πέσει στα «δίχτυα» των ναρκωτικών, υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν. Από τον γάμο της αυτόν είχε αποκτήσει το 2015 κι ένα παιδί, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκατέλειψε στη μητέρα της μετά τον χωρισμό της, ενώ η ίδια τους επισκεπτόταν συχνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This