Συνελήφθη τέταρτος βιαστής της 12χρονης από τον Κολωνό – Χειροπέδες σε 36χρονο

Έρχονται νέα εντάλματα - Τα «ύποπτα» μηνύματα της μητέρας

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς σε μια ακόμη σύλληψη προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για 36χρονο που φέρεται να βίαζε το ανήλικο κορίτσι, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στα Σεπόλια, όπου και τη βίασε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Σύντομα αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον τρία ακόμη εντάλματα σύλληψης, που αφορούν ανθρώπους οικογενειάρχες αλλά και άτομα νεαρής ηλικίας.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται νέα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης. Σύμφωνα με το MEGA, η 37χρονη μητέρα φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, ωστόσο ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και απλά η 12χρονη διαδραματίζει το ρόλο του μεταφορέα χρημάτων.

Ένα ακόμη σοκαριστικό στοιχείο αφορά στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της 37χρονης από 2-3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο, τα οποία φαίνεται να είναι οι βιαστές της 12χρονης!

Δείτε επίσης: Α. Λύτρας: «Αυτός που κατέθεσε χρήματα στο λογαριασμό θα κληθεί για εξηγήσεις, δεν είναι ο 53χρονος»

Η μητέρα υποστηρίζει ότι η ανήλικη της είχε πάρει με προτροπή του 53χρονου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του συλληφθέντα. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ της 12χρονης σε ιστοσελίδα ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ.

Η ίδια ωστόσο ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

Σύλληψη 33χρονου: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα»

Στο μεταξύ, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμη ένας από τους άνδρες που βίασαν το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 33χρονο με το όνομα Αναστάσιος Λ. ο οποίος ταυτοποιήθηκε και, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Δείτε επίσης: Ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση στον Κολωνό – Ένας 33χρονος είχε βιάσει το παιδί δύο φορές!

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ, έπειτα από ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία», ήταν οι πρώτες κουβέντες που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Δείτε επίσης: Προθεσμία για την Δευτέρα πήρε ο 33χρονος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο άτομα – Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Επίσης, ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στο Κολωνό.

Οι δύο άντρες, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην συνέχεια οι δύο άντρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των δύο αντρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.

Στις φυλακές των Γρεβενών ο 53χρονος

Στις φυλακές των Γρεβενών μεταφέρθηκε ο 53χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης, ενώ ο 42χρονος κατηγορούμενος βρίσκεται πλέον στις φυλακές της Τρίπολης.

Δείτε επίσης: Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: «Σκεφτήκαμε ότι είναι ένα παιδί που βγάζει ένα χαρτζιλίκι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This