Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: «Σκεφτήκαμε ότι είναι ένα παιδί που βγάζει ένα χαρτζιλίκι»

Must Read

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε μία γειτόνισσα της 12χρονης από τον Κολωνό, τονίζοντας πως δεν περίμενε ότι συνέβαινέ κάτι τόσο φρικτό, ενώ εξήγησε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα φτωχή οικογένεια.

«Δεν είχα αντιληφθεί κάτι τέτοιο, ούτε καν πήγε το μυαλό μου, ήταν μεγάλη οικογένεια, πολλά παιδιά, φτωχά, ήταν κάπως. Δεν είχα δει το παιδάκι πέρα από τις 10 να κυκλοφορεί μόνο του στον δρόμο. Με το ποδήλατό του έκανε συνέχεια βόλτες. Το είχα δει το παιδάκι που έκανε βόλτες ή που σφουγγάριζε στον 53χρονο στο μαγαζί του. Δεν περίμενα ένα τέτοιο πράγμα με τίποτα. Τους γονείς τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, 40 χρόνια είμαι εδώ», είπε αρχικά η κάτοικος και συνέχισε:

«Είχανε ύποπτη συμπεριφορά…είναι κρίμα αυτά τα παιδάκια…αυτά σκέφτομαι. Που θα πάνε αυτά τα παιδάκια. Ήταν πολύ φτωχά. Όταν ο άλλος δεν έχει χρήματα να ταΐσει τα 8 παιδιά του, κάνει απερισκεψίες. Τον 53χρονο τον γνώριζα πολύ καλά, ψώνιζα από το μαγαζί του. Δεν πάει το μυαλό μου ούτε καν να το σκεφτώ ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Το παιδί το έβλεπα στο μαγαζί και μία φορά είχα το είχα ρωτήσει ”τι κάνεις εδώ”, και έλεγε ότι βγάζει ένα χαρτζιλίκι».

Σε ερώτηση για το αν προβληματίστηκε η γειτονιά που ένα παιδί μόλις 12 ετών εργάζεται η κάτοικος απάντησε:

«Το σκεφτήκαμε τι κάνει ένα παιδί που δουλεύει, αλλά σκεφτήκαμε ότι είναι ένα παιδί που βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Που να πάει το μυαλό μας ότι συνέβαινε αυτό το πράγμα; Έβλεπα και στο μαγαζί και τα αδέρφια του, δεν πήγαινε το μυαλό μας. Την μητέρα δεν την είχα δει ποτέ στο μαγαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This