Τον γνώρισε μέσω Facebook και την βίαζε επί 24 ώρες – «Δεν σταματούσε παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου»

Ο βιαστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια κοπέλα στα χέρια ενός άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook και στη συνέχεια αποφάσισε να τον γνωρίσει από κοντά. Ο άνδρας την παρέσυρε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη όπου τη βίαζε για 24 ώρες, μέχρι τελικά η γυναίκα να καταφέρει να αποδράσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα θέλησε να γνωρίσει από κοντά τον άνδρα που συνομιλούσε για έναν χρόνο μέσω διαδικτύου. Η γυναίκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόλις αντίκρισε τον άνδρα διαπίστωσε πως δεν ήταν ο ίδιος με τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ του στο Facebook.

Ο άνδρας την παρέσυρε στο σπίτι του, όπου την βίαζε για τουλάχιστον 24 ώρες λέγοντάς της πως έχει μήνες «να πάει με γυναίκα» και θα κάνει ό,τι της πει αυτός…

«Υπήρχε αλληλεπίδραση και κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι», δήλωσε η γυναίκα στην τηλεόραση στου ΣΚΑΪ.

«Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη, είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ» συνέχισε.




«Έφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει “δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα”. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ. Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω “πού είσαι;”. Ήταν κρυμμένος σε μια γωνία…» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν σταματούσε παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου»

«Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω», συνέχισε η κοπέλα.

Η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο λέγοντάς του ότι είναι ψεύτης καθώς της παρουσίαζε άλλο πρόσωπο τόσο καιρό και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο άνδρας έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να της φωνάζει: «Δεν έχεις να πας πουθενά. Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι».

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για την κοπέλα η οποία σοκάρει με τα όσα περιγράφει: «Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου». 

Κάποια στιγμή, όταν ο βιαστής αποφάσισε να βγάλει βόλτα τον σκύλο του, η κοπέλα κατάφερε να φύγει και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Πλέον ο βιαστής βρίσκεται στη φυλακή καθώς καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This