Τελευταίος αποχαιρετισμός στα πρώτα θύματα του serial killer

Τελέστηκε η κηδεία

Must Read

Το τελευταίο αντίο στη Livia Bunea και την 8χρονη κορούλα της, Elena Natalia, είπαν το απόγευμα, στη Λευκωσία, φίλοι και συγγενείς των δυο θυμάτων του κατά συρροήν δολοφόνου της Κύπρου, Νίκου Μεταξά.

Η 36χρονη Ρουμάνα και η κόρη της ενταφιάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής τους, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

Στην κηδεία τους παραβρέθηκαν και μέλη των ομάδων έρευνας και διάσωσης, που συγκλονίστηκαν εντοπίζοντας τα άψυχα σώματά τους μέσα σε βαλίτσες στον πάτο της Κόκκινης Λίμνης του Μιτσερού.

Εκτός από έναν μικρό αριθμό συγγενών, λοιπόν, από τη Ρουμανία, το παρών στον ύστατο αποχαιρετισμό τους έδωσαν φίλοι, αστυνομικοί, πυροσβέστες, ο δύτης, που βρήκε τη μητέρα στις 28 Απριλίου και την κόρη της μία εβδομάδα αργότερα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Ρουμάνος πρέσβης και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, που ήταν επικεφαλής των ερευνών.

Όπως ανακοίνωσε η κυπριακή κυβέρνηση, όλες οι κηδείες των θυμάτων του κατά συρροήν δολοφόνου θα γίνουν δημοσία δαπάνη.

Φωτογραφία: Christos Theodorides

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This