Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Ανθρωποκυνηγητό για το ασύλληπτο μέλος της Επαναστατικής Αυτοάμυνας! Που τον ψάχνουν

Το ενδεχόμενο το ασύλληπτο μέλος της Επαναστατικής Αυτοάμυνας, Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, να κρύβεται σε κάποιο σπίτι ποινικού κακοποιού ερευνούν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Γι’ αυτό το λόγο και προκειμένου να τον εντοπίσουν, οι αξιωματικοί της αστυνομίας προσήγαγαν τις τελευταίες ημέρες αρκετά άτομα από τον κοινωνικό του περίγυρο.

Δείτε επίσης: «Φαντομάς» για την αστυνομία ο καταζητούμενος της Επαναστατικής αυτοάμυνας (video)

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό πως τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων είχαν στήσει ένα δίκτυο με… ποινικούς μέσα και έξω από τις φυλακές.

Το σίγουρο είναι πως θεωρούν ότι ο Χατζηβασιλειάδης κρύβεται σε κάποιο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, μάλιστα, πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στο να δώσουν πολίτες διάφορες πληροφορίες εάν τον δουν κάπου.

Αυτό που προβληματίζει, ωστόσο, τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου είναι το γεγονός πως μέσα στη γιάφκα στον Χολαργό βρέθηκαν ασύρματες μικροκάμερες. Αυτό δείχνει πως οι τρομοκράτες ενδεχομένως να παρακολουθούσαν τη γιάφκα της οδού Κυψέλης από απόσταση, για να προλάβουν κάποια έφοδο αστυνομικών. Παράλληλα, πιστεύουν πως οι τρομοκράτες μπορεί να ετοίμαζαν κάποιο χτύπημα από απόσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ