Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

«Σήκωσε» το παγκάρι αλλά άφησε πίσω την… ταυτότητά του

Για… κλάματα αποδείχθηκε ο 27χρονος ιερόσυλος που εισέβαλε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παναιτώλιο και «σήκωσε» ολόκληρο το παγκάρι με τα χρήματα όπου άφηναν οι πιστοί τον οβολό τους για τις ανάγκες της εκκλησίας, δίπλα από τα κεριά.

Όπως διαπίστωσε ο νεωκόρος της εκκλησίας μόλις πήγε να ανοίξει, ο δράστης είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο του ναού με έναν σιδηρολοστό, είχε αρπάξει το παγκάρι που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο άφησε πίσω την… «ταυτότητά» του!

Είχε αφήσει την μοτοσικλέτα στο προαύλιο

Όταν ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και έφτασαν στον χώρο της διάρρηξης για αυτοψία και συλλογή στοιχείων, εντόπισαν στο προαύλιο της εκκλησίας μια μοτοσικλέτα για την οποία διαπίστωσαν ότι δεν είχε δηλωθεί κλοπή.

Ωστόσο, από την πινακίδα κυκλοφορίας του δικύκλου προέκυψε ότι ανήκε στον 27χρονο ιερόσυλο δράστη της διάρρηξης και κλοπής! Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη κλοπής, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να διέφυγε πεζός ή να είχε συνεργό που τον περίμενε με άλλο όχημα και διέφυγαν μαζί, αν βέβαια δεν… ξέχασε πως είχε πάει στο ναό με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ