Έγκλημα στην Ιθάκη: Τυφλωμένος από τη ζήλια γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον «εραστή» της γυναίκας του

Must Read

Ζήλια και υποψίες οδήγησαν έναν άνθρωπο σε ένα άγριο έγκλημα, που συγκλονίζει από το βράδυ του Σαββάτου (16.11.2019) την κοινωνία της Ιθάκης. Όπως διέρρευσε, ένας 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο αλλοδαπό, διότι πίστευε πως ήταν ο εραστής της -επίσης αλλοδαπής- γυναίκας του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σε ξενοδοχείο και ξεκίνησε από έναν καβγά, που εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Ο 54χρονος γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου στο σώμα, αλλά και στο κεφάλι, τον άνθρωπο, που θεωρούσε ως εραστή της συζύγου του…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη γυναίκα-«πέτρα του σκανδάλου», η οποία ήταν παρούσα στο σκηνικό, που διαδραματίστηκε, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και στη συνέχεια έφυγε, πιστεύοντας -όπως ισχυρίστηκε- ότι αυτός κοιμόταν. Το μεσημέρι της Κυριακής (17.11), όμως, τον βρήκε νεκρό και ειδοποίησε τις Αρχές και το οικείο Κέντρο Υγείας. Ήταν, όμως, ήδη πολύ αργά!

Ο 54χρονος και η 42χρονη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας βάσει της δικογραφίας, που σχηματίστηκε εις βάρος τους και αφορά αδικήματα πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This